saziment kimchikimdi etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlarım kusura bakmayın 😅😅 kontenjanda sınırlı @eslem2121 @orhismommmmmm @GozdeKB @bsrbrkysr184_ @egeemomms @Deleted33000
Deleted33000 saziment ahahahah bende seninle girmek isterdim kız siz az yersiniz bana çok hisse düşerdi 😂😂😂
060436 beautiful_ Ay şu yüz üstü uyumayı okadar özledim ki anlatamam doğursamda bir süre yatamayacam sezeryandan dolayı🥲🥲
beautiful_ 060436 bende çok özledim özellikle ağrılar mafediyor sırt üstü duruyorum geceleri yatakta eşim uzan diyor ama uzanınca da ağrım oluyor 🥺
Selim_Alparslan kimchikimdi @eslem2121 @beautiful_ @Baklavaseverim @Ceku256 @penbe_karisi @Allahneverdiysee @Deleted33000 @QueenBahar_ @[silindi] 🩷🩷🩷🩷🩷🪷🪷🪷🪷🪷🫂🫂🫂🫂🫂
Deleted33000 Selim_Alparslan ay çok iyi olur bana anca yeter bide güzel de pişiririm haa Ocak ateşinde 😂😂😂
Selim_Alparslan Deleted33000 Oo marifetli sevgilim benim 😇Canımmm senin ellerinden yemek yemek isterdiiim kızz 🙈
Deleted33000 Selim_Alparslan ayy nasip olsa keşke evde genelde ateşte pişecek şeyleri ben yaparım diğerleri ya çiğ bırakır yada kurutup yakar benim yaptığım tavuk saç falan sevilir genelde hatta kaynananın elinden gelse misafirine de bana yaptıracak ama hiç oralı olmuyorum 😂😂
060436 beautiful_ çok sırt üstüde durma bebek için iyi değilmiş cnm sol tarafa yatmaya çalış bende hamile yastığı aldım biraz bile olsa onunla uyuya biliyorum