bsrra Kızlar ev temizliğine kaçıncı haftada başladınız geç mi kaldım 38+2 haftalığım şuan günlük toparlıyorum 2-3 güne bir süpürüp siliyorum ama genel büyük temizlik yinede şart tek başımayım bide yardımcı olacak kimse de yok.
Busra5222 bsrra bana hemen ağrı vuruyor nedense banyoyu temizleyeyim dedim temizledim yerimde zor kalktım 32+2 haftalığım şuan sizleri böyle görünce az imreniyorum bende yapabilsem diye
tahamommy bsrra büyük temizlik nedir ki mutfak dolapları camlar tüller, bu halde sen cam silemezsin zaten canım ya birini çağırıcaksın yada silmiceksin, çokta önemli değil bence ya evini bk götürmüyodur sonuçta, ben doğumdan önce sildirdim camları doğum yaptığım gün eskisinden beter olmuştu 🥲 günlük temizliğini yapıyorsan ve yardımcı kimsen yoksa bence dert değil
bsrra eylul016 maalesef çok uzakta ailem doğuma da gelecek kimsem yok tek olucam temizliğe de dün başladım hergün bir odayı yapacağım sanırım yoruluyorum çok.
lalelola Busra5222 Dün aynısı başıma geldi, 28 haftadayım ve banyoyu temizledim. Sonrasında sırt ağrım çok kötü oldu 😢
bsrra Busra5222 dün salon ile başladım koltukları sildim duvarların tozunu aldım perdeleri yıkattım sildim süpürdüm bugünde mutfağı yapayım diyordum yorulmuşum hiç gözüm kesmedi😀
lalelola Şu an 28 haftalık hamileyim, yalnızım ve hiç yardımım yok. Eşim bütün gün çalışıyor. Temizlik artık çok zor olmaya başladı. Dün banyoyu iyice temizledim, neredeyse kötü oluyordum. Sırtım çok fena ağrıdı, eşim gelene kadar uzanmak zorunda kaldım 😭😭
Busra5222 lalelola zorlaştı karnım ağrıyor sancı mı anlamıyor dün enfeksiyondan doktora gittim muayne yaptı ve tedavi alttan az daha kendimi kasmaktan doğuraktım yatış vermek istediler de kalmadım zaten salı günü muaynem perinatoloji o bakalım ne diyor
bsrra tahamommy evet günlük temizliğimi yapıyorum zaten camlar tüller falan var yıkanacak silinecek camlarıda yağmurdan dolayı silmiyorum 😀 bildiğin çamur yağıyor. Balkonlar var yıkanacak mutfak dolapları silinecek sürekli silsemde detaylı silmiyordum orayı.
Prensesmom_ bsrra ev temizliği yapip doğuma gitmiştim yavaş yavaş yapabilirsiniz yapamiyorsanizda yardımcı çağırın
Gks_01 bsrra şuan 30+3 üm ev boyansın diye bekliyorum haftaya başlayacağım benim için erken ama detaylısını yapıp genel temizliğimi 2 3 günde bir yaparız eşimle sizin gibi sonlara bırakamam heralde ütü yaparken bile belim ağrıyor . 2 kişi olduğumuz için çok kirlenmiyor sil süpür topla idare eder bizi . Siz de ufak tefek yapmaya çalışın zorlanıyorsanız temizlikçi çağırın
ruyakb Evet geç kalmışsınız eger maddi durumunuz el veriyorsa aslında bir yardımcı alsanız bir günde yapar her seyi çok iyi olur
seniseviyorumallahim bsrra 35 haftalığım. Yardım eden kimse yok. 2 küçük çocuğum var. Hergün evin bir yerini düzenleyip temizliyorum. Böyle daha kolay oluyor. Birden hepsini yapamıyorum. Yavaş yavaş. Az az ama hergün yapıyorum
bsrra seniseviyorumallahim evet bende öyle başladım dün bir odayı yaptım yarında mutfak temizlerim artık.
tahamommy bsrra bence temizlik doğumdan sonra daha kolay yapılıyor en azından karnında yükün yok, tülleri çıkarttır kocana yıka assın, balkonları boşver kız yaz gelince yıkarsın adam bakar iki dk bebeğe 😅 yardıma gelmeyen bebeği görmeye de gelmesin hele ki temizliğe laf edicekse yani bu temizlik bebeğe mi yapılıyor millete mi ben anlamıyorum 😅 bebek gelince oo balkonu da yıkamışlar benim için demez herhalde 🤣
bsrra tahamommy ahahahha iyi güldüm valla hiç sorma ama eşimin iş arkadaşları falan gelirler eşleriyle beraber komşularım falan gelir illaki eve bakıyolar bi temiz mi değil mi diye zaten günlük rutin işlerimi yapıyorum ama bebek olunca zor olur çünkü bi de 5 yaşında oğlum var eşim bir yemek yapmaya kalkışsa mutfak göçüyor 😁🤣 dün sabah kahvaltısı benden dedi tost yapmaya kalkıştı her yer yağ içinde kaldı sesimi çıkarmadım bidaha yapmaz diye 🤣🤣🤣 bayram da geliyor bide 10 gün sonra doğumum var ondan sonra bayram telaşı ikisi bir arada temizlik aslında benimki.
tahamommy bsrra oy erkeklerin o tost yapmalarını iyi bilirim 😆 Allah sana güç kuvvet versin bacım ne diyelim yavaş yavaş hergün bir yeri yap bari en son yine sil süpür bitti