yakutfamilia Merhabalar. Çam Sakura hastanesinin randevularında bazılarında detaylı usg çekilmez yazıyor. O yerden randevu alsak detaylı ultrason yaptıramaz mıyız? Boşu boşuna mı gitmiş oluruz? Giden birisi aydınlatırsa çok memnun olurum 🙏🌸
asmin_12 yakutfamilia detaylı usg yapılmamaktadır yazana almayın sadece riskli gebelere bakılmaktadır yazması gerek
yakutfamilia aleyna123f öğrenicez inşallah😅 eski tartışmalara baktım kimisi sorun olur demiş kimisi olmaz emin olamadım ben de.
AylinDefne @yakutfamilia detaylı USG çekilmezden değil sadece riski gebelere bakılır yazması gerekiyo sabah 10 ve gece tam 00 da bakın sistem açılıyo iyi takip etmek gerekiyo ben 2 gün önce gittim detayliya 2 hafta sonraya tekrar çağırdı sabah 10 da tekrar buldum randevu
AylinDefne @yakutfamilia Perinatoloji Poliklinik 7 (D Blok 01 Kat)(Sadece riskli gebelere bakılmaktadır.) Bu şekilde olanlardan alınıyor yani
yakutfamilia AylinDefne çok teşekkür ederim🌸🌸 ben de riske atmayacaktım zaten. Chat gbt de detaylı ultrason yapılmaz diyor o anlattığım şekilde. Siz de güzel haberler alırsınız inşallah 🌸
asmin_12 yakutfamilia çünkü tüm perinatoloji doktorları detaylı usg yapıyor onun için insanın kafası karışıyor🤷♀️😄
yakutfamilia asmin_12 evet o var. Birde Aslında yorum katmayınca düz okuduğunu anlama notu düşülmüş zaten 😅😅