beyzagurbuzz suhedaoguzhaan Şafak 3 ama sanki 3 ay gibiii 😇❤️ 20 günden indik bir de, siz gün deyin ona, bir de bana sorun 😄❤️
aysgl330633 suhedaoguzhaan bana da o haftalarda ilerlemiyor gibiydi doğumdan sonra günleri bile unutacaksınız o derece hızlı geçiyor
3kedili2bebekli suhedaoguzhaan bu günden sonra çok hızlı ilerleyecek 30. Haftada bir anda hızlanıyor tadını çıkarın bir daha bebişiniz karninizda olmayacak tekmelerini hissetmeyeceksiniz ☺️
suhedaoguzhaan beyzagurbuzz doğutmadan lohusalık moduna girdim birşey yapasım yok enerjim yok yataktan çıkasım yok zaman ilerlemiyo Allah sizede kolaylık versin sağlıcakla gelsin minik🙂
beyzagurbuzz suhedaoguzhaan Amin çok teşekkür ederiz 🥰❤️ Bende de bir gün enerji tavanken bir gün yataktan zor çıkıyorum 😄❤️ Normal, normal bunlar 😄
beyzagurbuzz aysgl330633 ayy gerçekten de öyle 🥰❤️ Evde bir abimiz var 6 yaşında. Ne ara bu kadar büyüdün diyorum. Okulda gösteri yaparlarken çok duygulandım 🥹❤️ Kuzuşum büyümüş de abi olacakmış 🥰❤️
suhedaoguzhaan mavisanne0 30. Haftada pes ettim arkadaşlar neyin içine düştüm ben diye düşünüyorum yinede çok şükür güzel bekleyişler