first_time_mom Ben 5 haftalik hamileyim ve son 3 haftadir surekli geceleri uyaniyorum Gece 3te uyaniyorum geri uykuya dalmam 4 u buluyor sonra 6da yine uyaniyorum Suanda da yine oldu dun gece 12de uyumama ragmen saat 6.30 da uyandim Bu da hamilelik belirtisi mi? Aptala dondum uykusuzluktan
oguzkagan_ first_time_mom Bende de sorun benzer. Geceleri sıcak basmasından uyanıyorum. Dalana kadar ne kadar zaman geçiyor bilmiyorum ama çok terliyorum. Gün içinde de hep uykum oluyor. Bazen uyuyakalıyorum. Bir haftadır dengem bozuldu. 😁
mavisanne0 first_time_mom bende ilk zamanlar öyleydim bi endişem vardı ama neye bilmiyordum uykularım kaçıyordu
symktlr İkinci gebeliğim, ilkinde de ikincisinde de sürekli uykuya çekiyor. Uyumak istiyorum ama tabi nafile, şimdi ise sabah 4te bir uyanıyorum uyu uyuyabilirsen 🤷♀️
cuteregina Yedinci haftaya geldim o kadar uyanıyorum ki ama tuvalete artık çok sıkıldım beş kere uyandım dün gece birde sanki aldığım nefes bana yetmiyor gibi
first_time_mom cuteregina eveet 😂😂 bugün birde uyanıp nefes alamıyrum diyip camı açtım eşim delirdiğimi düşündü 😂
NovaVina_ first_time_mom dolunaydandır o 🥹 bende çok sık uyanıyorum ama heyecandan bence. Zaman geçmiyor.