oznurisiksonmez Merve-61 ben çok araştırdım günlerce araştırdım belki Kanz Explorer bebek arabası aldık 2026 yılı için cıkarılmış cok sağlam ve kullanışlı bi araba youtubeda tanıtımı var civildede indirimi var şu an isterseniz bir göz atın
yosiii pelin_kurtay işte Tokyo ileride sallanmaya başlıyormuş ondan almadım diğerini bilmiyorum 🤷🏻♀️
ekiminannesii Merve-61 travel sistem Mima xari şampanya rengini ilk çocuğumda almıştım hala duruyor onu kullanacağım ama kullanmak aşırı risk. Arabayı korumak gerekiyor. İnfluencer gibi dolaşmam lazım 😅 napim modeli çok beğenmiştim. Komple deri kaplama. Soyulma meselesi var. Çocuğumu ayakkabıyla bile bindirmedim adşfdksja
gizemb0 eysac Evet direkt ilk aydan itibaren tam yatış özelliği sayesinde kullanabiliyorsunuz kabin boy bebek arabalarını da. Zaten ilk aylar oturur pozisyonda duramayacakları için tam yatış konumuna alıp o şekilde kullanılıyor
pullupenguen feyzaciim katlaması sürüşü kolay gözüküyo, az yer kaplaması da güzel. Kemer olayını kullanınca görücem artık
busecalimli kraft kenya diye düşünerek gitmiştim herkes farklı bir ton şey söyledi 😂😂kenya’nın galiba tente mesafesi kısa kalıyor öyle dendi ben de kraft slide i-size aldım bakalım nasıl olacak ama güzel görünüyor iç hacmi de iyi
zngns pullupenguen bende çok düşündüm ama kemer kısmının dikisiyle alakalı sorunlar duydum bebegi rahatsız ediyormuş kulaklarına degiyormus vaz geçtim o yüzden
badiguzel hlyl merhaba arabanız air trona modeli midir yegenimin arabasıydı doğumdan sonra bana verecek kullanımı rahat mı ağırlığı falan nasıl sizce
hlyl badiguzel evet. Ben çok memnunum demirleri falan sağlam baya ağırlık taşımasıda gayet güzel.. çevremde ucuz araba alıp 3.4. Değiştirenler oldu ben hiç sorun yaşamadım aksine bazen 3 buçuk yaşında ve 1 buçuk yaşında çocuğumu aynı anda koyuyorum.. dayanıklı sağlam bir bebek arabası ama şuan satışı yokmu ne bulamadım hiç satan yer..
beyzagurbuzz Merve-61 ilk oğlum için 6 yıl önce 4 baby markasının iki yönlü bebek arabasını aldım. Hala daha sapasağlam, maşallah. Annemde kaldı o hatta son 1 2 yıldır pazar arabası olarak kullanıyorum diyor 😄❤️ Bayağı dayanıklı çıktı, tavsiye ederim
hollyymollyy Bugün kraft kenya PR aldık, civil e özel bi seriymiş 20.000 TL fiyatta özel, düşünenler bakabilir sınırlı süredeymiş ürünler🙏🏻 kumaş kalitesi normal kenya dan daha başarılı Bagi neo2-prego- kraft düşünerek gittik bunu aldık geldik😂
badiguzel hlyl çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim evet bu model artık satılmıyor sanırım puseti için ebebege sormustum artık gelmez çok nadir geliyor demişlerdi oyuzden baska puset bakıcam
lavinyaa_ sg0707 kime getirtiyosunuz bende cybex eezy twist için araştırma yapıyorum yardımcı olur musunuz sg0707