zehrakrdg kubraaaatt bebeğin kafası rahim ağzından çıkınca ıkınma isteği kendiliğinden geliyor zaten o zaman istesenizde tutamıyorsunuz kendinizi 😀
Pinaargunes bebecim benim bebeğim çok hareket etmeye başlamıştı baya tekmeliyodu sonra zaten suyum gelmeye başladı ilk az az dı sonra coğalarak geliyodu sızıntı şeklinde durmadan geliyodu tutamıyosun zaten suyu , o şekildeydi benim
tgcyldz12 mhtcee Benimde bugün sarımsı yoğun sümüksü jel kıvamında akıntı geldi nişan olabilir mi acaba yaklaşmış olabilir mi doğum
bartulies tgcyldz12 oğlumda içinde turunculuklar olan sildikçeye peçeteye gelen akıntıydı sonra birden kocaman bir kahverengi parça düştü aynı gün kanamalı nişan başladı ve doğurdum bu seferki gebeliğimde membran sıyırma yapıldı 2 gün kanamalı akıntı geldi sonra şeffaf sarımsı renge döndü baya çok ve uzuyan bir akıntı ama nişanmı anlamadım devamlı geliyor
ebobel tgcyldz12 bende de iki gündür geliyor iki defa geldi bu gece de sancım vardı ama çok da değil bazen az bazen şiddetli evde bekliyorum düzenli olunca giderim hastaneye 39+2 haftalığım
Zehrailly bebecim Benim önce nişanım gelmeye başladı gece yarısı sonra sabaha karşı hafiften sancılarım başladığında anladım duşa girdim temizlendim çıktım yemek yedim sonra sabah saat 9-10 gibi hastanedeydim ama çok erken gitmişim çok uzun saatler boyunca sancı çektim boş boş beklemek zorunda kaldım evde olsaydım en azından sıcak suya otururdum ya da pilates topumda egzersiz yapardım sonraki gün sabaha karşı doğum yaptım 😀
yaseminsabri Ben 10 gün önce çatı muaynesi oldm iki gün snra kanlı akntı şeklnde bişey geldi nişan sandm ama hala doğurmadm 39+1 im en son 13 yıl önce doğurdm herşeyi unuttm nasldı nasıl ilerliyodu her gelen ağrıda aha doğurdm doğurcam diyorum ama daha tık yok
newchapter busrabaskal merhaba kaç cm açılma olunca Epidural aldınız? O zamana kadarki sancılarınız nasıldı şiddetli miydi? Önerir misiniz
busrabaskal newchapter öncelikle kesinlikle öneriyorum arkadaşlarım doğumunda kolay oldu onlar doğumdada hissetmedi ıkınmada kolay oldu dediler.Benim acı eşiğim aşırı düşük olduğundan 10 cmden sonrasını hissettim.10 cm olana kadar sadece 2 defa epidural aldım ama kaç cmdi hatırlamıyorum çünkü sancım orta halliyken istedim.Sana zaten acın olunca söyle diyorlar.doğum esmasında çok acı hissetmedim sadece adet sancısı gibi geliyordu ıkınıyordum.Benim tek sıkıntım nefesimi kontrol edemedim ve 3 defa bayıldım çünkü hem açlık hem stres hem 15 saat hastane yorgunluğu halsiz ve çok korkutmuştu.Canım tatlıdır dokundan vücudum morarır malesef .iyi ki epidural almışım.2 doğumu kısmetse epiduralsiz düşünüyorum vajinal olursa sanki biraz daha cesaretliyim
betltkrs @“bebecim” bebecim bende ilk bir gün öncesinden halsizlik geldi sonra regl ağrısı gibi ağrı yaşamaya başladım tuvalette nişan geldiğini gördüm. Aradan zaman geçti biraz suyum geldi ama bende birden gelmedi ara ara geldi. Sancılarım da oluyordu tabiiki.
bebecim Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok yazan olmuş , benim de iki gündür sancılarım düzene giriyor gibi kasılmalar ve bel bacak ağrıları arttı umarım zorlanmadan atlatırım bende bu süreci 🥹🥰