Minelsu0606 htc_cgds daha çok erken özele gidersem belki bir tahmin yapabilir. ama onu da çok erken olduğunu düşünüyorum. tahmin yapmaz büyük ihtimalle.
minikmucizem20 babyonn canım benim doktorum da peritinoloji doktoru 12 de söyledi erkek diye yanılma olurmu sonra 16 da dedi peritinoloji doktorları yanılırmı
zeynebaksa htc_cgds 14. haftada gittim ve göstermemesine rağmen bir ışık görüyorum erkek olabilir dedi doktorum hayırlısı olsun 💌
halem20 htc_cgds 12+5 de tam göstermemesine rağmen yüzden doksan kız yanılmam dedi yanılmadı 🌸 biraz da bebeğe bağlı gösterirse
rmy1 neanladinyurdagul ya bana da 13+1 de kız dendi tahmin olarak özelde ne olur değişmesin sizin ki bacak arası boşmuydu 13.haftalarda benim boş sonradan nasıl çıkabiliyor ki erkek oldu
derya_1010 htc_cgds beni 12+4 dü küçük diye söylemediler değişir falan diye tahmin bile yürütmedilerse 10 haftalık zor gibi
melikll pamugummmm benimki önce kıza benziyor dedi sonra bacak arası bi çıkıntı gösterdi erkekte olabilir sonra dedi kordonda olabilir bişey anlamadım ben
ezgiumay42 htc_cgds 14 de öğrendim doktordan doktora değişir cihaza göre de değişiyor ama acele etme ben detaylıya kadar şüpheliydim yine
ee77 Haftadayim hala öğrenemedik, göstermedi🫣 Detayliya 2 hafta sonra gidicem onda ogrenicem insallah.
haticetasciaskr htc_cgds ben 13 +4 te öğrendim kızım olucak özele gittim devlette hiç ilgilenmediler ögrenmek istiyorsan özele gitmeni öneririm
nisanur_klc htc_cgds 19 haftalık iken öğrendim ilk gebelik 22+1 hamileyim kız dedi net nazlı kızım ya ilgi gösterince hareket ediyor
alynbsn 2 gün sonra öğrenecem inşallah doktor tahmin yaptı tahminler doğru çıkıyor diyorlar da bakalım