htc_cgds Şu an 10+4 teyiz. Yarın bazı tahliller için tekrar doktora gideceğim. Cinsiyeti doktor görebilir öi ya da bi tahmin yapar mı acaba? Siz kaçıncı haftada öğrendiniz?
akbltsvda htc_cgds 20. Haftaya kadar hep erkek dendi. 21. Haftada detayli ultrasonda kız olduğunu ögrendim🫠
nur1291 htc_cgds Bence biraz erken ama tahminde bulunur belki doktoruna bağlı. Ben 14 de öğrendim öncesi tahmindede bulunmadı yanıltmamak için
minikmucizem20 babyonn canım benim doktorum da peritinoloji doktoru 12 de söyledi erkek diye yanılma olurmu sonra 16 da dedi peritinoloji doktorları yanılırmı
melikll pamugummmm benimki önce kıza benziyor dedi sonra bacak arası bi çıkıntı gösterdi erkekte olabilir sonra dedi kordonda olabilir bişey anlamadım ben
tortillam_ 17-18 haftalarda erkek denildi inşallah değişmez. 21+3 de detaylı var bakalım netleşir inşallah
babyou htc_cgds özelde oğlumu 12+4 de kızımıda 13+2 de tahminde bulundular yani 10. Hafta için erken olabilir canım
beyza_gmsgl htc_cgds ben 11.haftada fetal dna ile öğrendim ama zaten öncesinde de doktorum bebeğe bakarken genç adam demişti ordan acaba erkek mi demiştim erkekmiş 😅🩵
icidisibiranne 12.haftada söyledi doktorum kız diye o sıra fetal vermiştim ve doğru çıktı tahminleri 🌸
ayyserella htc_cgds 12 haftalıktan itibaren ne zaman gitsem erkek gibi diyorlardı net bir şey söylemiyorlardı… 21+5 te (detatlı ultrasonda) netleşti o zaman öğrenmiş olduk💙