Eebruylmz Hasnur beeen 📍 36+4 karnımda kasılmalarım çoğaldı bu aralar... kasıklarımda ağrılarım var sürekli tuvaletim var varda var 😂😂
Zeynebrima Hasnur bel ağrım var 😬 birde karnım 2 günden beri sert hareketleride bira azaldı gibi siz de nasıl durumlar 🥰
Burcux Eminecihanyagmur bende 36+2yim dünden beri hastanede yatıyorum sancım vardı sancıları durdurdular 37. Haftayı beklıyoruz galiba Doğum icin
Burcux Zeynebrima insallah çok teşekkür ederim hepimizin evladı sağ Salim sağlıkla gelsinler 🙏🙏 doktor suan dogsada sıkıntısı olmaz küveZe girmez dedi ama genede haftasını doldurmasında hayır var
Eebruylmz Zeynebrima valla yokluyorlar sanırım ama benim sezeryan 🤦🏻♀️ Pazartesiye kadar dayanmaya çalışıyorum. Midemde bulanıyor kasılmalarım oldukça karnımda. Sizdede öyle mi ? Pazartesi kontrolüm var gün verecek doktor ama bekler mi emin değilim artık 😒
Zeynebrima Eebruylmz benimde ara ara miğde bulantısı başladı bu hafta ne olduysa 36. Haftamda başladı 😞 benim 15 nisana gün verdi doğum için
Eebruylmz Zeynebrima 7 nisan civarı demişti benim doktorumda. Tahlil istedi pazarteside sonuçlarla gidecem kesinleşecek günüm ama beklerler mi bilmiyorum 😂🤦🏻♀️
Zeynebrima Eebruylmz ama insan istiyor bir yandan artık yanımda olsun diye 🥰🥰 yavrularımız sağlıklı gelsinler