haticenursimsek Kızlar yaa gebeliğin ilk zamanlari mesela geb olduğnuzu bilmeden miğde bulatınız nasıl oluyor mesela yemek yeyince gelmesi gitmesi kusamama falan ne biliyim göğüste bişi yok ama arada yanlari acir gibi faln olanlar varmi acaba kizlarrr
morleylak16 haticenursimsek benim tam olarak regl belirtileri göstermişti. Kasıklarda ağrı göğüste hassasiyet başka belirtim olamamıştı. Bir de gebeliği beta hcg değerim 46yken öğrendim. Yani çok erken öğrendim o yüzden bulantılar vs başlamamıştı. Ama 6-7. Haftadan sonra o midemdeki sürekli rahatsızlık hissi ve bulantılar kötüydü
zehraclk0 haticenursimsek Adetim 5 gün geçmişti öğrendiğimde yine de bir belirtim olmadı, ilk hamileliğimde de hiçbir belirtim olmamıştı ilk haftalar tabii 6 7 haftalıkken başladı bulantı kusma
melikkobaby haticenursimsek ilk gebeliğim ve planlıydı ama bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. Daha rgl tarihim bile gelmemişti. İki haftalıkken kasıklarımda ağrı olmuştu. Ayaklarimi üşüttüğümü düşündüm. Sıcak su torbası falan koymuştum ağrıyı dindirmek için. Bir sabah uyandığımda göğüslerimin Belirginleştiğini damarların daha net göründüğünü fark ettim .Sonrasında takip eden bulantılar oldu. Arabaya bindiğim anda midem bulanıyordu. Kusma vesaire hiçbir şey yaşamadım. Ve üç haftalıkken de testlerin belirsiz çıkması sebebiyle kan verdim. Kan değerimle hamile olduğumu öğrenmiş oldum.