eslemoms Kızlar memnun musunuz iki buçuk yıl önce kızıma kullandığımda çok memnun kalmıştım hâlâ aynı mı kullanan varsa yazabilir mi
yorgunannis eslemoms bebelac gold kullanıyorum memnunum hafif bir mama gaz yapmıyor. Bundan önce hipp kullandım bebeğim kıvranıyordu gazdan
glnzkrkmz eslemoms kabızlık sorunu yaşayan kızım için denemediğim mama kalmadı hiçbiri iyi gelmedi ve en son bebelac goldu denedik kızımızıda hayatımızı da kurtardı🫢🥴
Gmoli eslemoms Bebegimi altı aya kadar hipp ve anne sütüyle karma besledim hipp kilo aldırmadığı için bebelac gold a geçtim çok memnunum bebişe kiloda aldırdı afiyetle içiyor
eslemoms iremm00 evet bende 2 yil once kizima kullanmistim cok memnundum aynimi hala diye merak ettim
humaakusu yorgunannis gerçekten gazlı bebeklere Bebelac golddan başka mama yaramıyor. benim kızım kolikti Bebelac golda başladıktan sonra yavrum düzelmişti ve çokta kilo aldırdı
yorgunannis humaakusu evet şuan bi o kaldı zehir zıkkım bulaşmayan😂 benimkilere kilo falan aldırmıyor yaa yapıları öyle herhalde çocuklarımın
eslemoms humaakusu bebelac gold cok oneriliyo dendigi kadar iyi mi acaba onu mu alsam hastane cantasina koysam
humaakusu yorgunannis olsun sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil ki 🤗 benim annem beş çocuk doğurmuş genç kızı fiziği var kardeşlerim de bende ona çekmişiz çıtı pıtıyız zayıfız kilo alamıyoruz 😂 bazen yapıyla alakası oluyor önemli olan sağlık 🤗
Havin49_ eslemoms ben premetil kullanıyordum doktor bebek 4.5 kg olunca bırak dedi bebelac gold alıyorum Allah var gaz vs yapmıyor ama doyuruculuğu yok premetil de 3 tane ile doyuyor bebelac ta 6 tane içiyor 1 saat sonra tekrar istiyor
minikanne123_ eslemoms benim kızım her mamayı içmiyordu farklı markaları kullandık ama olmadı en son Bebelac ta durduk memnunuz hala da kullanıyoruz
humaakusu eslemoms tavsiye ederim ben kızıma hep onu kullandım gaz sancısı yapmadı bide aşırı kilo aldı ona başladıktan sonra ama her mama her bebeğe iyi gelmiyor siz yine de deneyin iyi gelirse devam edin