Öncelikle merhaba şimdiden tüm hamile arkadaşlarımın sağlıcakla yavrularına kavusmasını dilerim 🤲🏻❤️
Bizim hamilelik sürecimizde plasentamızda sorun oldugu için 36+0 da planlı sezeryan günü aldık (2.doğumum) İlk doğumumda genel anestezi olmuştum bunda doktorumun verdiği güvenle spinal anesteziye ikna oldum (Esenler Medipol Hastanesi / Nihan İlhan ) Öğlen 12 de yatışım yapıldı Saat 15.00 da ameliyata indirildim . Önce anestezi ekibi sakinleştirdi sohbet ettik panik atağım olduğu için sonrasında spinal yapıldı ve milim bir acı hissetmedim direk yatırdılar sondayı taktılar anlamadım doktorum geldi konustuk hocam ben ayağımı kaldırabiliyorum uyuştummu bakın nolur önce dedim cümlemin bitmesiyle bebeğimin ağlaması bir oldu 🥹 Hiçbirşey hissetmedim sonra oğlumu yanıma getirdiler ten tene temasta bulundurdular o sırada dikişler atıldı yine anlamadım ssanki 5 dakikada bitmişti ameliyat. Okadar harika bir ameliyat ekibi vardıki süreç çok güzel geçti.ameliyat sonrası kanama kontrolu vs uyusukken yapıldıgı için ağrılı sürecim hiç olmadı. Beni bu süreçte zorlayan tek şey açlıktı 🤣
Öncelikle doktorumu , ve hastaneyi canı gönülden tavsiye ederim 😍 aklımda çok güzel bir doğuö hikayem yer edindi🤲🏻❤️
Oğlum erken doğdugu için suan küvezde bikaçgüne onunlada kavusucaz inşallah 🤲🏻😍