BegummKaya27 Bugün bi ortamda bulundum ve çiğköfte yedim. Oradakilerin hepsi evli çocuk sahibi kadınlardı.Birşey olmaz dediler ve 4 tane yedim şuan pişmanlığı çöktü. 😔 benim gibi hamileliğinde yiyen var mı?
sarilale123 BegummKaya27 etsiz yedim bende birkaç kez ama etli için bilgim yok yanlış yönlendirme yapmak istemem
iyiliktozu BegummKaya27 kaç haftalık gebesiniz? Keşke yemeseymişsiniz. İlk trimesterde risk yüksek pişmemiş etlerde.
BegummKaya27 orhismommmmmm biliyordum. O kadar kadın vardı ki birisi annemdi bişey olmaz ilk 3 aydan sonra dediler. Çok yemedim şuan da bi rahatsızlığım yok ama vicdan yaptım işte
orhismommmmmm beyzaygun canım hep yeme çok çok zararlı asla önerilmiyor çiğ et çiğ ya da yeterince pişmemiş etten dolayı bakteri/parazit bulaşma riski var. Mesela salmonella fln gibi burdakilere de ye bişi olmaz diye öneride bulunma bence
BegummKaya27 beyzaygun ya antepliyim bizim burada çiğköfte diyince etli yapılıyor. Şuan bi sıkıntım yok çok şükür ama vicdanen kötü oldum ya bişey olursa korkusuyla
orhismommmmmm BegummKaya27 canım karın ağrısı ateş grip gib kırgınlık ıshal kusma olursa gitmelisin doktora araştırdım inşallah bişi olmaz
beyzaygun BegummKaya27 Ya öylemii bende urfalıyım ama antepte doğdum büyüdüm urfaya gelin geldim yine urfada da peynir ekmek gibi çok yenilir ben bu yüzden sorun yaşayanda görmedim hatta genelde camları çeker yaparlar bizim burda
sudeates0658 BegummKaya27 çiğköfte de yedim çiğ sarma içi de yedim çok olacak şekilde ramazanda yemek hazırlarken bile özellikle sulu köfte felan yaparken hep ağzıma attım yedim çok şükür bişey olmadı stres daha büyük düşmanınız şuan içiniz rahat olsun🤍