ceha gebeliğimin başından beri aşeriyorum hurma 1 2 tane yedim ama ananası hiç yiyemedim 35 haftalığım
sevgiciftel ceha 36-37 deen sonra yiyin dedi doktor bana etkisini 2 haftaya anca gösteriyormus zaten ayrıca hurma minimum 5 adet yemek gerekiyormuş
ebrudefnee ceha genelde 36. Haftadan sonra yeniyor ilk gebeliğimde o şekilde yapmıştım tabi yine geç geldi 😀😀ama arada ve tek yük yemekle birşey olacağını düşünmüyorum ben her gün 5-6 tane yiyordum 36. Haftadan sonra
Gks_01 ceha doğum içinse 36 37 den sonra ye demişti hemşire ama can çekmesiyse 1 dilim ananas ve 1 tame hurmadan bişey olmaz ramazanda bende yemiştim
annne_ 37 38 den sonra yerseniz daha iyi olur ananası da ufak bir dilim yeseniz birşey olmaz bence çok fazla tüketmek tehlikeli erken haftalarda. Bende unutmuştum 11 haftalığım ramazandan kalma hurma vardı çok canım isteyince yemiştim 4 5 tane
sevgiciftel ceha ben 30. Haftamda günde 2-3 tane yiyordum ramazan ayında hurma yediniz diye anında suyunuz gelmez zaten tabiki insiyatif size kalmış
sevgiciftel ceha 36. Haftadan beri her gün 5-6 tane yiyorum 3 hafta olcak daha tık yok bunlar sadece oksitosin hormonunun salınımına yardımcı oluyor ☺️
ceha ebrudefnee erkek miydi bebeğiniz çok geç olsun da istemiyorum ya kilo çok olunca normal doğum zor olmaz mı
ebrudefnee ceha cinsiyet kızdı geç geldiği için son haftalarda bebeğe kilo aldıracak şeyleri yemeyi bırakmıştım 41+4 de normal doğum yaptım bebeğim 3675 gr doğdu
tdrmss Valla bu bence kişiyle alakalı bişey hamileliğimin ilk ayından beri günlük 4 kesin yiyordum şuan 37 haftamdayım günlük 7 -8 tane yiyorum hiç bişi olmuyor
mevcut Bu saçma bilgilere nereden ulaşıyorsunuz ? Hurma da ananas da hamileliğin her haftasında yenebilir
busecalimli ben hamileliğimin ilk haftalarından beri yiyorum canım istedikçe ama hurmayı kahve içerken 1 tane, ananası da abartmadan bir dilim kadar yiyorum genelde, abartılı yemediğiniz sürece sorun olmaz merak etmeyin canınız çekiyorsa yiyin 🫶🏻