gizem0906 Ben de 35 haftalık hamileyim doktor bugün hurma ananas adaçayı önerilerinde bulundu bi riskim yok bebek normal doğum pozisyonunda bunları yemek için erken değil mi haftam
kubraaaatt ysm22 gerçekten hamile kaldıktan sonra anladığım anneliğin ne kadar zor olduğunu😑 isteyen herkes tatsin inşallah
kubraaaatt karpuss benim de kız 💖 bebek baş aşağı dönmüşse büyük ihtimalle bahsettiğimiz yer ya sırt ya da totişidir
cercemo nkkl amin inşAllah ama ben bıraktım ilacı yan etki yaptı iş falanda yapıyorum yürüyorum da bazen buyursun gelsin isterse bebişimde napalım :)
nkkl cercemo bu kontrolden sonra bende dikkat etmem artık yürüyüş yaparım hareket ederim sürekli otur yat bunaldım doktora söylerim yeter artık
brco askbaby_ şimdi nasıl geçti mi benimde geceden beri aynı karnım kaskatı kesiliyor nst de hafif sancı çıktı eve geldim sabaha karşı yine olunca gittim ama bu sefer çıkmadı ama kalktığımda hala taş gibi karnım
askbaby_ brco ara ara yine sertleşiyo ben ılık duşa girip papatya çayı içip gevşiyorum, hareket ediyorum falan o şekilde rahatlıyorum, bu haftalarda normalmiş dr 5-10 dkda 1 ağrı sancı girerse haberleşelim demişti
Gizemdiro 35+4 şuan haftam iki gece önce beş dakikada bir sertleşen karnım için acile gittim 80 üzeri sancım çıktı ama açıklığım olmadığı için ciğer geliştirici ve serumlar iğneler vurdurlar bi fon sonra sancılarım sakinleşti eve gönderdiler ama bugün sabahtan itibaren karnım sürekli ama sürekli bir sağ bir sol olarak sertleşiyor ve nefesimi kesiyor hele aşağıya olan o baskıdan hiç bahsedemiyorum erken doğum olması korkutuyor
aybike2212 kubraaaatt benim öyle oldu olmadı karışık bazı şeylerde kızımda daha çok zorlanmıştım ama bazı şeylerde şuan daha rahatım yada daha zorlanıyorum
berreeckc elifsayy Benim kızımında hareketleri azaldı. Sabahları iyi ama akşam olunca tamamen duruyor sanki. Dürtsem de oynamıyor