ikimelekannesi61 Erkek bebek 40 günlükken kız bebek 4.5 5.ayında hareketleri hissedilir diyolar ya sizce doğru mu bu bazen baloncuk şeklinde bazen de balık kayması gibi sağ tarafımda hareketler oluyor sizce hurafe mi yoksa başına gelen var mı
Aleynaaaag ikimelekannesi61 erkek bebek ve ilk gebeliğim 19.hafta da hissettim 40 günlükken bebek mi hissedilir 😅
ikimelekannesi61 orhismommmmmm ay bilmiyorum ben aslında inanmadım yalan olmasın ama bide buraya yazayım dedim
ikimelekannesi61 Seloloo ya zaten normali 16 22 hafta arası ama o kadar çok inandırmışlar ki kendilerini bende acaba mı diye yazayım dedim
gizemli00 ikimelekannesi61 balık kayması varsa kızınız olacak benim ilk kızımda öyleydi ordan oraya kayardi ama diğerleri yalan yani ikinciye hamileyim buda baloncuk gibi hareketler ediyordu🤣
ikimelekannesi61 gizemli00 bi tane kızım var rabbim ne nasip eder bilmiyorum ama hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah kızımda hiç bişey hissetmemiştim 16.haftaya kadar belki bundaki de bağırsak hareketi vs dir ama baya bi ikna edici konuşunca insanlar bide buraya yazmak istedim
babyonn Haftada bağırsak hareketi mi olduğunu anlamadığım atma hissi yaşadım sonra aynı his devam edince anladım bebekmiş şu an 15im kızım oluyor hatta herkes erken hissettin kesin erkek dedi de 40 günlük de hissedilmez artık daha çekirdek kadar
ikimelekannesi61 babyonn evet haklısınız bende o şekilde düşünüyorum sağlıkla alın kucağınıza inşallah