anneadayibiri Hanımlar son karar gibi oğluşumuzun ismini Metehan Ege🩵 koyacak gibiyiz sizce numeroloji nasıl anlayan varsa yorum yapabilir mii? Metehan ya da Ege isminde tanıdığınız çocuk varsa yaramaz mı nasıl?
anneadayibiri cuteregina metehan Ege ismine çok uzun diyorlar ama ne yapayım ya anca bunda karar kıldık diğer türlü eşim emir ege yi sevemedi emir ismini sevmiyor😅 ben ya metehan ege derim ya ege derim inşallah insanlar da iki ismi de söyler yaa tek isim söylemez…
cuteregina anneadayibiri Ege ismi çok güzel melodisi var sanki ama yanına bir şey lazım emir Ege çok güzel Metehan Ege daha da güzel bence
anneadayibiri cuteregina Ege ismi tek başına çok sade oluyor ve zaten Ege ismi zaten Unisex isim tek çok kısa oluyor Metehan Ege de çok uzun oldu gibi ama inşallah ikisini de kullanır seslenenler.. bu arada cidden çok sevindim böyle düşünmenize benim aklım emir ege de kalmıştı😅
cuteregina anneadayibiri emir biraz bad boy ismi gibi geliyor serseri stil ben daha efendi mülayim isimleri seviyorum birde eski Türkçe isimlere bayılırım metehan Alparslan göktuğ vs seviyorum
DenizAda_ anneadayibiri anneadayibiri beğeniyorsanız iki isimde çok güzel uyumlu fa aslında içinizde kalmasın ikisini de koyun gitsin