1789900987 Sorunsuz evlilik olmaz evet ama, burada bahsedilen sorunlar da bu kadar ağır sorunlar değil. Yani bizim kızlarımız bu erkeklere neden bu kadar taviz veriyor hiç anlamıyorum. Ailen var sonuçta. Yani o yuvanı yıkma vs yalanları da bence önceki neslin çaresizliğine giydirilmiş bir kılıf. Bazı sözler söylenmeli, bazı kavgalar edilmeli. Yikilacaksa da inceldiği yerden kopmalı. Ama erkek anneleri öyle paşa oğlum aslan oğlum yetiştirirse durum bu olur. El kızını gelin alıp da eve sokmamak nedir. Gerçekten gece gece sinirlendim. Ama şu var. Bir kız kardeşim yok, erkek kardeşim var. Ama biri kız kardeşime ya da benim kızıma bunu yapacak olsa gerçekten sonuçları çok ağır olurdu.
32 yaşındayım. 3 yıldır evliyim 2 aylık hamileyim. Eşimle birlikte zor zamanlar da atlattık, güzel zamanlarımız da oldu. Hepsini el ele verdik. Herkese sırtımızı döndük. Önce dost olduk. Sonra eş olduk. O benim en yakın arkadaşım. Ama şunu biliyor ki, babam olsa bana bunu yapan, yine dönüp kapısını açmam. Kendisi yapsa, döner giderim. Eyvallah etmem. Ekmegim aşım kimseden gelmiyor. Arkanda ailen varsa, sen de git onlarla paylaş. Öksüz yetim değilsin çok şükür. Ailenden yardım al. Niye tek başına mücadele vermeye çalışıyorsun. Al aileni yanına. Anlat onlara durumunu. Eğer destekleyecek bir aileyse tabi. Ama en kötü aile, kendi kayın ailenden daha iyidir.