annekiz6141 Kızlar başlıkta yazdıgım gıbı hemen sağda dudak bölgesinde degıl böyle bır damar bellı oluyor bugün ağda yaptırırken kuaförüm dedı sımdı baktım elıme geldi damar resmen bellı ne olabılır bu ya 😏
Elisa0110 annekiz6141 söylediğin şey varisi anlatıyor işte özel bölgede oluyor mu onunla ilgili bilgim yok canısı doktoruna söyle gittiğin de o bakar
Meryem555 22 haftalığım bende fark ettim de bende de var yani bi taraf şiş gibi acaba varis nasıl oluyor ki benim bacaklarımda varis var ama özel bölgede demi oluyo acaba 😐
annekiz6141 Meryem555 Bilmiyorum kı kuzum bende yenı gördüm sımdı aynadan kuaförüm soyleyınce baktım öyle.. Damar bellı oluyor mu senınde? Bıde dokununca ağrıyor mu 🙄
Meryem555 annekiz6141 dokununca acimiyords nasıl bir şey bilmiyorum ki aynada bakmam laizm korktum şimdi oradaki varis normal doğuma engelmi acaba 😐
annekiz6141 Elisa0110 evet evet kuzum kuaförüm de varis dedı ayın 12 de gıdıcem söylicem doktoruma bıde varis neden olur bacım ya?
Elisa0110 annekiz6141 genelde ayakta çok durmaktan olur derler. Ama bence seninki hamilelik den dolayı doğumdan sonra geçeceğini düşünüyorum