Deniiibayyy unix ilk gebelik erkekti yüzüm çok güzel olmuştu. 2. Gebeliğim başından beri suratım sivilceyle dolu aha dedim bu kız herhalde. Bu da erkekmiş 😂
ms_annisko unix kız cildi bozar diyorlar ama kızımda hiç olmamıştı sadece doğum günü oldu doğumdayken aynı gün çok büyük sivilceler çıkmıştı
Elisa0110 unix Bi ara fito sürdüm doktora danıştım sadece ince bir tabaka halinde ve sivilcenin üzerine o da pek işe yaramadı bende bıraktım şuan da Bi şey kullanmıyorum
mom_51 Benim o kişi. Hem sivilcelenmem oldu hemde yüzüm karardı. Kız çirkin kötü bişey olmuştum. Doğurunca beyazladım🤣🤣
tugcekmrr Deniiibayyy Şimdi bende öyle diyorum bakalım ikinci de mi erkek olacak ilk oğlumda çok güzeldim. Ayy bu hamileliğim o hamileliğimin tam tersi bakalım ne olacak cinsiyet 😅
Zeyneplemutluluk unix 1 kızım oldu cildim bembeyaz nemliydi pürüzsüz oldu. Şimdi oğlum olacak o kadar beyazlaşma olmadı ama cildim de bozulmadı şükür hiçbir şey de kullanmam
ikincicocugunubekleyenanne Kızıma hamileyken hiçbişeyiö yoktu son ayın son haftasına kadar şişmedim bile ödemsizdim yani ama şuan erkekmiş ve ben hamile kaldım kalalı ya uçuk ya sivilce çıkarıyorum hani erkek güzelleştirirdi😅
unix ikincicocugunubekleyenanne evett bende de hiç uçuk cıkmazdıı hamileliğimin başnda uçuk çıkmıştıı
buketdeniz19 unix ay benim yüzümdede hiç birşey yok çok şükür cinsiyet erkek herkes yüzüne güzellik gelmiş diyor 😂
unix aslans bende krem alsam diyorum emin olamadm yapay zekaya sormuştum o önermişti gebelikte kullanılan krem😂
ebrudefnee unix bende öyleyim ilk gebeliğimde cinsiyet kızdı yüzüm daha güzeldi şimdi erkek hep lekelendi sivilcelendi cinsiyet erkek