eceinwonderland Bugün ıslaklık fark ettim hemen baktım minicik bir iki damlacık süt geldi ama daha 30 haftadayım bu durumu yaşayan var mııı
060436 eceinwonderland ben 20 haftada hisetim ve sütü gelmişti biraz bu çok normal bazı insanlar yaşıyor bu tür şeyleri kötü birşey değil diğer her iki çocuğumdada yaşamıştım bunu 😊
Gks_01 eceinwonderland 27 . haftadan beri benimde geliyor hatta inanamadım atletime geçmiş sonra araştırdım olabiliyormuş 30+2 yim hâlâ öyle ara ara geliyor sıkmayın uyarmayın sıkıntı olmaz
annekiz6141 eceinwonderland Büyük kızımda bende çok yasadım hıc bısey olmuyor ara ara gelmesı gayet normal bu ıkıncı gebelıgım bunda olmadı farketmedım ya da 🥰 bızde 30+5 iz
selma128 eceinwonderland benimde 20lerden beri geliyor bi iki damla bazen sutyenimden anliyorum aktigini oda bir iki damla yani korkma normal ama sıkma gogus ucunu
eceinwonderland 060436 @Gks_01 Bu dönemin en duygu yoğunluğu bugün oldu sanırım sütü görünce bir yandan korktum bir yandan da mutluluktan ağlattı :(((( Çok teşekkür ederim içime su serptiniz yarın doktor kontrolüm var zaten bebito çok sağlıklı ilerliyor ama yine görünce böyle ürküttü birden
_Medine 060436 peki doğumdan sonra kesilmiyor gelmeye devam ediyor demi bende de aynı son günlerim hala geliyor doğumdan sonra sütüm gelemz die korkuyorum 🥲
060436 eceinwonderland çok güzel bir duygu rahimde yasatı bak ne güzel korkma herşey yolundadır normal birşey bu🤗🥰
060436 _Medine yok neden gelsin cnm aksine gelmeye devam eder eğer sezeryan olucaksan 1 2 gün geç geliyor ilk gebeliginse hemen gelir benim kızımda 2 gebeligimde erkesi gün gelmisti bu 3 cu gebeligimde inşallah hemen gelir sezeryan olan annelerde biraz geç gelir bende her ihtimale karşı mama alıcam yanıma
_Medine 060436 teşekkürler şuan normali bekliyoruz sizde sağlıkla kucağıniza alın inşallah bebişinizi💞
rosesally annekiz6141 Doğumdan sonra sütümüzün olacağı anlamına gelir mi bu acaba yani daha çok sütümüz olur gibi
annekiz6141 rosesally Valla maşallah kızımda benım sütüm ıyıydı 🥰 bıde yaglıydı inek gibi jdjdjs hem sagım yapıp hemde emziriyordum
rosesally annekiz6141 😂😂 ay güldüm ya Ben 36.haftaya giriyorum baya süt geliyor sanki boşa gidiyomuş gibi düşünüyorum, toplamak istiyorum ama rahmi uyaracağı için önermediler
eceinwonderland Kızlar bugün doktoruma da sordum çok normal dedikten sonra ama sakın sıkma uyarma dedi bir de ben hiç alışık değilim sütyen kullanmaya ama sütyen kullanmamı söyledi 🤦🏼♀️ keşke erkeklere de bir şeyler paslayabilsek ya hep biz hep bizzz