sudeborakk Etrafımda erkeğe hamile olan tanıdıklarım var benim göbek baya önden gidiyor onlara göre böyle birşey var mı yani öyle aşırı bi kilo alımım da olmadı 2 kilo aldım şuana kadar 17. hafta yarın sizde durumlar nasıl kız anneleri🥹💝
beautiful_ sudeborakk valla bacım ikinci bu ondan mıdır bilmem ama benim 14de çıktı önden gidiyordu şuan 26 haftalık kalça göbek önden herkese el sallıyor oğlumda baya geç çıkmıştı
bartulies sudeborakk erkek ve kız gebeliğinide yaşadım bence erkek bebek göbeği daha dik ve büyük kız bebek göbeği daha küçük ve düşük oluyor
yeliz1923 sudeborakk Benim 3. Olduğu için hemen çıktı popo da büyüyor ilk olunca küçük olır diğer doğumlar da rahim genişledikçe karın da erken çikiyor
_kalpatisi beautiful_ tamamen ikinciden kaynaklı. Çünkü benim ve arkadaşımında öyle. 27 haftalık oluyorum yarın sanki 35 haftalıkmışım gibi göbek var kızımda geç çıkmıştı göbeğim
minee24 Benimde ilk çocuğum erkekti ikinci kızdı karnım 2 katı büyümüştü bence kız bebekte daha fazla büyüyor evet
momsy sudeborakk ilk oğlum du 5. Ayında belli oluyordu suan kıza hamileyim hiç belli değil yemek yiyince hafif şişiyor alt kısmı
bademli_puding sudeborakk canım alakası yok yapıyla alakalı ve ikinci üçüncü gebeliklerde biraz daha çok çıkıyor
gamzee7 sudeborakk benim ilk gebeliğim oğlum olacak 13 te çıkmaya başladı pantolonum kapanmıyordu o haftamda 3 kilo almıştım bence tamamen anne iç karnıyla alakalı 🌸
sudeborakk gamzee7 evet öyle de olabilir benim de ilk olmasına rağmen özellikle akşamları aşşşırı şiş
gvnrzz sudeborakk kız olmasından mı yoksa 2. Hamilelik diyemi bilmiyorum ama kızımda karnım cok erken cıktı 28. Haftadayım son bir ayda da baya büyüdü. Oglumda bu kadar değildi sanki ya
Fatma_furkan1996 sudeborakk ben cinsiyetle ilgili olduğunu düşünmüyorum ikinci hamileliğim kızım da karnım daha hızlı büyüdü bence vücud ilkten alışık olduğu için düşünüyorum ben