ikicocukannesiii_ nzlii4949 oyyy kıyamam ben sana ben öyle hissettim diye dedimm ama kesesi oğlumun kesesine benziyor fasulye gibi kızımın kesesi yuvarlaktı senin bebişte erkek gibi geldi yine Allah bilir hayrlısı neyse o olsun inşaAllah kardeşim benim 🤲🏻❤️
nzlii4949 ikicocukannesiii_ yaaa teşekkür ederim canım benim 🥰❤️😁İnşllh erkektir kızım var oğlum olsun çok istiyorum
ikicocukannesiii_ fyzn01 seninki biraz topluu benim kızımın böyleydi keseyle belli oluyorsa kız gibi seninde hakkında hayrlısı olsun kardeşim vallahi tahmin bide his yoksa anlamıyorum inan ki selametle öğrenmeyi nasip etsin Rabb’im 🤲🏻❤️
ikicocukannesiii_ nzlii4949 yaaaaaa 🥹🥹 benimde oğlum var kızım olsun çok istedim elhamdülillah Rabb’im nasip etti sana da salih kullarından olan bir oğlan nasip etsin hayrla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin önce islama sonra seninle eşine bağışlasın Rabb’im 🤲🏻❤️🌹
ikicocukannesiii_ fyzn01 elhamdülillah bunu bildiren de Rabb’im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabb’im 🤲🏻💗
sedassedaaa Banada cinsiyet tahmini yapar mısınız https://www.kadinlarkulubu.com/attachments/img_8563-webp.3730793/