Selim_Alparslan minosannecik_2minis bitanem ovulasyon yapmadım kafaya gore 2 korunmasız iliski oldu. Adetime 6 7 gün kaldı bakalim kısmet hayırlısı 💐🤩
glcnylmzz minosannecik_2minis evet 8 sene sonra aynı heyecanları tekrar yaşayacağım nasip olursa 😂 sağlıkla sıhhatle olsun da ikimiz de hayırlı haberler alırız 😊
kraz minosannecik_2minis yakın zamanda gitmedim canım adetimde düzensiz diyemem arada bi iki gün önce sonra olabiliyor
minosannecik_2minis kraz senn içinn o zaman yumurtlama akınttı takibi değilde ovülasyon testi takibi ve hemen adet sonrasından itibaren gün aşırı ilişki mantıklı
minosannecik_2minis glcnylmzz hadi bu seferde aynı ay bi kız bi oğlan tutturuyomuşuz kaderin bi işareti diyip çocuğunu ya gelin ya damat alırım valla söyleyeyim 😂😂
Biranneadayi4 minosannecik_2minis benim bat tahmini 17 mayıs catlatma iğnesi vuruldum iğnesi günü sayarsak bugun 4. Gün bakalım 12 13. Günler test yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem
minosannecik_2minis momsibel ay ne güzel ne kadar olumlu 😅 inşallah çiçeğim benimde 19 mayıs hep birlikte güzel şeyler duyalım
35pln minosannecik_2minis başka bir postunda beklenen adetim tarihi 3 mayıs yazmışsınız spiral kaymasından dolayı şüphelenmişsiniz adet döngünüz kaç günlük
minosannecik_2minis 35pln normal adet döngüm 28 29gün spiral çıkartmaktan kaynaklı kanama yaşarsan adetinin ilk günü 3 mayıs olacak demişti doktorum ben hafif lekelenme yaşadım kanamam olmadı bir önceki adetim 18 marttı 19 Nisan’da tekrar kendi tarihimde adet oldum
minosannecik_2minis Selim_Alparslan test yapmadın mı hâlâ ben dayanamıyorum hergün test yapasım var gözümü açar açmaz
minosannecik_2minis Selim_Alparslan moral bozmuyoruz dah 11ine 4 gün var gayet normal moral bozmadan bekliyoruz çiçeğim 😘