mutluuuannemmm Kızlar dün 30 Nisan gece pik olmuş kaçırdım galiba bugün 1 Mayıs çatlama yakaladım dünü değerlendiremedim 25-27-28 mayısı değerlendirdim bide bugünü değerlendirdim sizce olur mu ya
cuteregina mutluuuannemmm ben yumurtlamadan beş gün önce tek ilişki yaşadım amaaaa hamile kaldım bir şey olmaz ya daha beş gün var dedim stres yapmadım gebelik için en önemlisi bu ve bebeğim 6+3 haftalık oldu bile 🥲
mutluuuannemmm mystery94 bu sabah çok akıntım vardı zaten anladım yumurtlama olduğunu piki değerlendiremedim ya bakalım öncesi ve sonrasını denedim kısmet ya
mutluuuannemmm anneyim01 evet inşallah kısmet zorlamanın anlamı yok ama tam çatlamaya geldi bugünki ilişki tahminimce oldu gibi geçen ay o kadar çok denedim ki ilişkiye bu ay aralıklı yaptım sperm kalitesi içinde bakalım nasip
mutluuuannemmm gkcalyaa beyaz akıntım dün oldu bugünde çamaşırım çok ıslandı sarıya dönüyordu zaten üstüne ilişki oldu yani tam çatlamayı yakaladım
gkcalyaa mutluuuannemmm şeffaf uzayan akıntı oldu mu benim olmadı bu ay direkt uslak sarımsı ya da süt gibi beyaz akıntım var
Ziyangillerrr_ mutluuuannemmm Canım pikten ziyade çatlama günü çok daha önemliii. Yumurta çatlamadıktan sonra önemi olmuyor pikin. Aslında en kritik günlerden birisi bugün bugünü değerlendirmişsin enerjin isteğin varsa akşam bir daha değerlendir bence ve değerlendirdikten sonra yataktan hiç çıkma sabah duş alırsın🥴
mutluuuannemmm Ziyangillerrr_ teşekkür ederim canım inşallah canım ovülasyon yaptıktan hemen sonra ilişki oldu zaten duş almadım bakalım geceyide değerlendircem🫠
cuteregina mutluuuannemmm keyfini çıkar dene üst üste ama olmazsa da üzülme bebek gerçekten geleceği zamanı biliyor 🌸senin için dua edeceğim❤️
mutluuuannemmm cuteregina çok teşekkür ederim canım inşallah umudum bu ay çok yüksek ya bilmiyorum şaka gibi🥲 Senin bebiş nasıl kalp atışını duydun mu🥲
cuteregina mutluuuannemmm 6+3 haftalık şu an kalp atışını duydum içimde canlı var resmen hala alışamadım korkularım da çok gebe kalsam yeter diyorsun sonra yetmiyor tabi🫠 annelik delilik gerçekten Umarım süreç hepimiz için kolay sancısız olur şöyle üçer üçer doğururuz 🥹❤️
mutluuuannemmm cuteregina ayyy kıyamam sana yaa gözlerim doldu o minik kalp sesini duyunca nasıl hissettin🥲
cuteregina mutluuuannemmm gözlerim doldu hemen doğurmak istedim ama birkaç dakika sonra korku geldi bana ben nasıl bakacağım bu çocuğa diye sanırım zamanla alışacağız darısı size inşallah