Yazmelegi_ betuldenk işçiler bayramı diye kendime yemek yapmama konusunda izin verdim🤣🤣 eşimde ekmek arası tavuk yapti yiycez🤣
cuteregina betuldenk bugün tavuk pilav yapacağım üç gündür aşeriyorum yanına ayran salata ve bisküvili pasta
betuldenk cuteregina ayyyy afiyet bal şeker olsun bende bugün düşündüm onu yapsam mı diye de sonra baktım patlıcanlar nanay olmak üzere musakka yaptım😂😂
hunilii betuldenk aslında karnıyarık pilav cacık düşünüyordum ama musakka dediniz bir aklıma girdiniz du bakalım 😂
betuldenk hunilii bende karnıyarık yapmak için çıktım yola sonra patlıcanları aldım kafamda birileriyle kavga ederken farkında olmadan doğramışım patlıcanları musakka oldu böylelikle😂😂😂😂😂😂
egeemomms betuldenk ay vallahi her gün ne yapsam derdi bitiriyor beni geceden düşünmüştüm bunu yapayım diye 🤣
Momlife_ betuldenk Bulgur pilavı yaptım eşim yoğurt alıp gelecek onu bekliyorum 😂 Eşimin çorbayla arası yok o yüzden 1,2 çeşit yetiyor
hunilii betuldenk bende pek karnıyarık sevmem geçenlerde öyle eşim demişti hadi yapayım dedim ama sonra sizde görünce musakkaya çevirdim içine biraz da patates koydum yarına da kaldı oh benden mutlusu yok😂
betuldenk egeemomms ben bazen haftalık liste yapıyorum yapınca atayım kız buraya faydalanan olur belki😂