senanurysr06 Özel hastanede doğum yapacağım, doğum çantasında hemşireye ayrı bebek kıyafetleri ve kendimiz giydirmemiz için ayrı bebek kıyafetleri mi alıyoruz yanımıza? Süreç nasıl ilerliyor? Hemşireye 1 takım vermek yetiyor mu?
Noyimommy senanurysr06 ben hemşire hanımlara ilk defa giymesi için bir takım koydum bezle beraber yanıma da bir kaç yedek aldım ilk giyilenler bazen kirlenebiliyor bebeği temizliyorlar ama gene de kan felan olabiliyor ya da bebek sonrasında kirletebiliyor yedekler için de ayrı bir hurç yaptım özellikle şapka ve çoraplar çok sık yere düşebiliyor
sevgiciftel senanurysr06 bebekler için küçük hurçlar var onlardan alıp hemşireye verilecekler yedek kıyafetler ve kendiniz için alacaklarının şeklinde hastane çantası hazırlayabilirsiniz. Bir bebek hemşiresi olarak, iç zıbın alt üst takım veya tulum şapka çorap eldiven bebek bezi 2 adet (bazen takıldığı sırada kirlenebilir) kundak için 1 battaniye muslin tercih edebilirsiniz ekstra bir adet üstü için battaniye yeterli olacaktır. Alt açma örtüsü veya ıslak mendil koymaniza gerek yok bebek odasında bunlar mevcut.
sevgiciftel senanurysr06 yedek olarak da yine ağız mendili muslin battaniyelerde 2 adet iç zıbın kolsuz , tulum ya da alt üst takım şeklinde 2 şer adet sezeryan olacaksanız 3-4 adet koyabilirsiniz. Kapalı paket bir paket bebek bezi ıslak mendil koyabilirsiniz bazen yere düşüyor kirleniyor vs çorap şapka eldiven koyabilirsiniz.