bilgis Genital bölgemde bir anda kararma oldu temizliğini jilet ile yapıyordum ondan mı bilmiyorum veyahut hamilelikten de olabilir 30 haftalık hamileyim şu anda ve iki hafta kontrolüm var alttan bakarsa diye korkuyorum ne önerirsiniz
azra01 bilgis bende bununla ilgili post açmıştım ama genel olarak hamilelikten demişlerdi birisi de Esra ezmecinin beyazlatici ürününü söylemişti aşırı iyiymis onu alacam dogumuma 10 gun var doğumdan sonra onu kullanicam
Fatmanur_0416 bilgis bende de oldu hamilelikte koltuk altım genital bölge doğumdan sonra koltuk altı bembeyaz oldu rengine döndü genital bölge de eskisinden iyi geçiyor halen kararmalarım çok vardı valla geçiyor zamanla doğumdan sonra geçer senin de bende senin gibiydim çekiniyordum
iz_l344 Agdada karartıyor malesef ve hamilelikten ekstra kararıyor doğumdan 3 4 ay sonra falan açılıyor birazcık renk ama o kdrda çok degil
bilgis iz_l344 YouTube dan baktım genelde lazer epilasyon ile beyazlatma yapıyorlarmış bir daha düzeltmeyecek mi ? 🥲😥
bilgis Esma006 26. Haftamdan beri erken doğum riskim var 1 cm açılmam var hastanede yattım o yüzden acaba açılma kontrolü yapar mı diye 🤔
azra01 bilgis bilmiyorum canm hamileyken kullanılıp kullanılmadığını ama bir tık pahali diye düşünüyorum en son baktığımda 600 civariydi ben dogum yapacagim icin doğumdan sonra kullanirim diye düşünmüştüm
iz_l344 bilgis evet lazer ile renk açılma işlemi yapılıyor ama oda acili bir işlem mi bilmiyorum. Bende kanza die Bi krem var onu kullanmayı düşünüyorum deneme amaçlı ama eskisi gbi Bi renk olmasını beklemeyin bence her ay Bi temizleme işlemi yapıyoruz üstüne bide hamilelik 🤷♀️
bilgis Fatmanur_0416 her ne kadar sezeryanla doğum yapacak olsam da insan çekiniyor utanıyor her türlü görüyorlar çünkü 😥😥
Fatmanur_0416 bilgis valla bende sezaryen oldum benim normal doğumdu sonradan acil sezaryen oldu ki onlar emin ol bunlara takılmıyor daha kötüsünü bile görüyorlar çekinme yapacak bişey yok kararma senin elinde değil ki canım emin ol onlar ona bakmıyor bile