CemileAkkurt 5 aylık gebelik ve Vajinamdan beyaz sümük gibi yapışkan kalıp gibi şey çıkıyor sürekli ve kokusu da var bu nedir bilen varmı ve ne yapmayalım
sumus0638 CemileAkkurt hafif enfeksiyon sanırım hamileliğin başından beri bende öleyim şuan 7aylık hamileyim bu hafta doktor fitil yazdı kesildi doktorunuza söleyin bence
CemileAkkurt damla6565 CemileAkkurt k damla6565 koku da var karnımda sancı da oluyor hep yanma da oluyor
melisasak35 CemileAkkurt doktora hemen gitmenize gerek yok kaşıntı yanma akıntı bendede çok sıklıkla oldu tek kullanımlık antibiyotik verdi o şekilde geçti ama herki üç haftada bir akıntım oluyor enfeksiyonum oluyor fitilde fayda etmedi gittiğinizde doktorunuza söyleyin ilaç yazacaktır
CemileAkkurt sumus0638 hemen gitmelimiyim bunun için yoksa 2 hafta sonra gidecektim o zamanmı sorayım
melikeasell CemileAkkurt hemen gitmelisiniz enfeksiyon hamilelikte çok önemli. Ama hemen tedavi edilir
sumus0638 CemileAkkurt hemen gitmenize gerek yok bence doktora gidene kadar bol bol su içmeye özen gösterin sık sık idrara cıkın idrarinizi tutmayın
CemileAkkurt melikeasell hemen gidemiyorum randevusuz giremiyorum Orda bir hafta sonraya verdi acaba sorun olur mu
melikeasell CemileAkkurt o zaman bolll su için enfeksiyonu atmaya çalışın ama mutlaka ilaç verecektir, randevunuzu bekleyin aksatmayın Acilden de bakarlar aslında
CemileAkkurt melikeasell sumus0638 birde Bogaz yanması oluyor acı acı korkmaya başladım iyice kendimden başımda döndü bugün bir kere
irmu 38 haftalık hamileyim bende beyaz akıntım çoğalmaya başladı ve arada yanma hissi oluyor acaba doğum başlangıcı mı
Papatyakiz 6 haftalık gebeyim iç çamaşırımda kuruyan şeffaf daha sonra beyaza dönen akıntım var sanki bugünde çok hafif bir kaşıntı var ne yapmam gerekiyor ?