Sonay2014 Sorum başlıktadır en fazla beta değeri ne gördünüz sonra düşüş başladı ve kaç defa beta takibi yapıp bırakmak gerekir iki kez kimyasal geçirdiğim için korkuyorum tedirginim
Esma006 Sonay2014 17 oldu enfazla iki kere verdim 17 sonra 8 regl kanaması şeklinde atlattim geçen yıl ekim ayında şuan 6 haftalık hamileyim 🎀
Sonay2014 Esma006 hayırlı olsun 🌸 sizin adınıza sevindim en azından çok yükselmeden düşmüş sürekli kan takibi yapmak insanı yoruyor zihnen
Sonay2014 Esma006 3. Kanı vereceğim arttığını görürüm inşallah yine aynı şekilde değer düşecek diye tedirgin oluyorum keseyi gördükten sonra rahatlarım ancak
mom_51 Gecikmenin 5. Günü 33 ü gördüm 7. Günüde 3 e düşmüştü ve kanamam başlamıştı. Sonrasında tekrar adet görmeden gebe kaldım ve şuan oğluşum kucağımda. Daha 5 günlüğüz ☺️☺️
mom_51 Sonay2014 amin kuzum. Yani demek istediğim kimyasal olursa üzülme. Rahim kendini sağlıklı gebelik için hazırlıyor demektir. Umarım kimyasal değildir 🫶❤️
minikbirsurpriz kahvekedi Sonay2014 1 kez kan verdim sonra 6hafta 4 günlüğe kadar kese görülmedi sonra kanama başladı zaten bı daha da lan vermedim