elifsn23 Kızımın ilk oyuncağını kendim ördüm çok mutluyum hatalarla dolu ama benim için çok özel 🤍 battaniye ve yelek de denemeyi düşünüyorum nasıl olmuş sizce ilk denemem bu arada🌸
elifsn23 beyzzsenturkkk ben de hiç anlamıyordum ama selfiko diye bir site var canım onun setini aldım içinden karekod çıktı videolarda adım adım göstermişler bir de sihirli halkayı onlar yapmış yollamış yani bence sen de yapabilirsin brn de daha önce hiç elime tığ almamıştım
beyzzsenturkkk elifsn23 dediklerine bakayım umarım stres yapıp yaparken doğurmam cunku cok sinirleniyorum biseyi beceremeyince özellikle örgü şeyler hosuma gidiyor hırka sapka gibi ama ah su el becerisi..🤦🏻♀️
elifsn23 beyzzsenturkkk yok canım ya stres etme kızını düşünerek yap ilk sıralarda yolunda gitmiyor gibiydi sonradan düzeldi gözler falan da gelince şekilsiz de olsa hoş duruyor 😂
elifsn23 beyzzsenturkkk hırkayı ben de çok istiyorum ama tığla yapamam gibi geliyor onu alize puffy ipleriyle bir deneyeceğim daha önce battaniye yapmıştım onlarla olmuştu