azra01 habibe66yks ben 32 den sonra girdim nst ye ilk kızımda catim dar oldugu için normal doğumdan sezeryana donmustuk 40 haftada
defnosunannesi_ habibe66yks ben 30+6 da ilk nst me girdim ,bebeğimin hareketleri azalmıştı doktoruma dedim .nst çekelim bir bakalım dedi haftası da öndeydi ,bir problem görmedi gayet iyi dedi
Tortilla habibe66yks ben normal istiyordum hersey guzel gitmıstı sancımda yoktu 38 de suyum geldi catı muayensınde dar oldugy için sezeryan oldu. Onceden belli olmuyor eger bır sorun yoksa normal ilerliyor sorn cıkarsa sezaryene donuyor
orhismommmmmm habibe66yks ben 31. Hafta dolar dolmaz Girdım. Bebek ters dedi 36 yakadar dönmeSe sezeryan dedi
elifsn23 azra01 kaçıncı hafta acaba hatırlıyor musunuz ben 30+2 yim şu an 32 de randevum var acaba yaparlar mı erken geliyor bana
orhismommmmmm habibe66yks bence anlarsın aşkım ben anlıyorum hep aynı yere sağ tarafıma vuruyor eğer olması gereken pozisyonda olsam göğsümün altında hissederdım
sfdasci habibe66yks bebek karnına yani göğüslerinin hemen altına tekme atıyorsa çoğu hareket orada oluyorsa baş aşağı dönmüş demektir
azra01 elifsn23 sancin falan yoksa yapmazlar canim benim 40 haftada sancim oldu gittim açılma var mi diye bakmislardi 4 cm acilmam vardi ama sezeryan oldum
elifsn23 azra01 anladım canım şu anlık bir şeyim yok biraz tedirginim de ağrır mı diye teşekkür ederim yanıtladığın için🥰
carolina07 orhismommmmmm benim de göbek deliğim şişiyor sertleşiyor ve aynı sertliği sağ tarafta da hissediyorum
azra01 elifsn23 doktordan doktora değişiyor cnm devlete gitmiştim cok agritmislardi sonra özele gittim orda hic acımadı hissetmedim bile diyebilrim
habibe66yks sfdasci az ordan hissediyorum çoğunluk sag sol ama ilerleyen zamanlarda nasil olur bilmiyorum catim darmi genis mi bilmiyorum