beyzagurbuzz beyzasmom benim de adım Beyza, ismimi de seviyorum ama garip olur diye yazmak istemedim 😂 @azra01
beyzagurbuzz azra01 bizim şansımıza 😂 Oo Safa da güzel isim, hem anne babdan alması da ayrı güzel olmuş zaten ❤️
beyzagurbuzz azra01 sizin sülale de maşallah bütün güzel isimleri katletmiş 😂😂 herkes öneride bulunuyor, hepsini de birileri kullanmış anam 😂❤️
beyzagurbuzz azra01 arkadaşım Hafsanur koymuştu aklıma geldi, Anam bu sene de erkek senesi ben de dahil olmak üzere 😄 kız isimlerini unuttuk
azra01 beyzagurbuzz kiz bizim cinsiyet kesin de degil ki🤣🤣 devlete gidiyorum bir kiz dedi bir erkek de 3 4 defadır da gidiyorum göstermiyor diyor saka gibi en son gecen gun gittim buyuk ihtimal kızdır dedi yine kesin konusmadi ama benim içimden erkek gibi geçiyor cevremdeki herkeste diyor karnin erkek karni falan 🤣🤣
beyzagurbuzz azra01 kuzenim var Özgü, o da güzel isim bence (bir diğeri de Azra bu arada 😄), Cemre çok güzel
beyzagurbuzz azra01 anamm, ne diyorsun 😅😅 Ayy sonucu doğumda göreceksiniz o zaman. Bence bir kız bir erkek ismi bulmak lazım size 😅❤️
beyzagurbuzz azra01 Ahahaha 😄 İsimlerde okurken Nazlı ismini gördüm, arkadaşım var, kızının adı ……. Nazlı yapmış (ilkini unuttum) çok şaşırmıştım 😄❤️ Kendinizi bu kadar sevmeyin bacım 😂❤️
yarfur Yüsra Sare kızımın ismi.nasipse 2. Kızım olucak Mihra veya Mihra Hüma koymayı düşünüyorum 💖 Minel Ada Eylül Sare veya Eylül Nisa da çok güzel