_yse_ Kızlar özel hastane takipliyim, biraz zor hamilelik geçiriyorum. Devlet hastanesinde de muayene olmak istiyorum, bana onerebileceginiz iyi bir doktor tavsiyeniz var mı?
bbaskal _yse_ Şehir hastanesi falan asla önermem devlete gideceksen ya Hacettepe ya da Gazi Üniversitesi hastanesine git şehir hastanesinden bin kat daha iyi
bbaskal bbaskal Gaziye gidersen Mertihan hocayı tavsiye ederim kendisi benim ilk doğumumu yaptı çok başarılı ilgili bir prof, riskli gebelikse zaten gazinin perinatolojisi çok iyi
_yse_ bbaskal tavsiyeniz için teşekkür ederim 🌸.. Şehir hastanesini bende düşünmüyorum maalesef kadın doğum acilinde bir deneyimim oldu
bsrelif _yse_ eğer randevu bulursanız Bilkent şehir hastanesinde Necati hoca var ona görünün isterseniz ben ona takipliyim çok memnunum ama oranın en iyi doktoru olduğu için randevu bulmak zor her sabah girip kontrol etmeniz lazım
gizemsss8 Evinize yakın mı bilmiyorum ama 29 mayıs hastanesinde ömer sülçe var ben de özele gidiyordım ama arada ömer hocaya da kontrole gidiyodum çok çok ilgili bir hekim. 29 mayıs hastanesi de aynı özel hastane gibi kalabalık değil tertemiz