minikanne123_ tuba_grz 29+5 haftalığız bende bu şikayet ile hastaneye gittim şükür bir sorun yoktu suyu fazlaydı doktor normal dedi ama tatlı ve sıvı tüketip sok tarafa yat hareket eder dedi bir de gün içinde fazla işle uğraşıpnayakta kalıp yorulduysan normal diyordu
tuba_grz minikanne123_ Hım senin ki baya büyümüş o zamana daha çok korkarım Ayyy sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ya
regaipmucizem tuba_grz çok korktum eşimle de aram 1 haftadır bozuktu bugün düzeldi o konuşup sevince hafif kıpırdanmaya başladı sanki inşallah bebeğin hareketleridir sert değildi minik minik oldu çünkü
minikanne123_ tuba_grz amin inşallah zorlu geçiyor gün geçtikçe ama olsun sağlıkla kucağımıza alalım da🥰
tortillam_ tuba_grz 19+5 im bende. İçimde değişik bir şeyler oluyor ama anlamıyorum. Dün gece tam göbek deliğinin altında toplandı. Elimi koydum sırtını hissettim. Ayakları sanırım içerde kaldığı için hissedemiyorum ben. Belki sizin bebekte o pozisyondadır
regaipmucizem tuba_grz bazen çok net ben burdayım diyor 5 6 kere peş peşe göbek deliğin 3 parmak altından hissettiriyor
Melisa1x ben göbek deliğim çok çok altında kasığa doğru hissediyorum pıt pıt vuruşlarını çok tatlı. Ama düzensiz bazı günler çok hareketliyken bazı günler bişeymi oldu diye endişeleniyorum