benlayda Yani miktar olarak ne kadar ? Benim toplu iğne başından biraz büyük 3 damla lekelenmem olmuştu. Yerleşme kanaması olabilir mi ?
masum3434 benlayda bende anlam veremedim uc bucuk sene sonra ilk bu ay iki kere deneme oldu ama bilemiyorm
minosannecik_2minis benlayda evet olabilir rengi normal adet kanaması gibi değil ama daha pembemsi yada kahverengi oluyor
uzuncab benlayda masum3434 Kahverengiyse yerleşme kanaması demişti ebem. Birkaç damla iç çamasırıma gelmişti devamıda olmadı
elakemal minosannecik_2minis canım ben nisan ayındaki Ovülasyon testinde iki kez koyulaşma gördüm 16 ve 25 nisanda 16 sında belki tutmuştu diye gebelik testi yaptım ilk silik çıktı sonraki gün negatif şimdi 25 nisadan hesap ediyorum Dpo 7deyim şimdi
kahveasigiii masum3434 eğer öyleyse yumurtlama lekelenmesi de olabilir siz yine de herşeye hazırlıklı olun. Benim başıma da geldiği için söylüyorum hayal kırıklığına uğramıştım
minikanne123_ benlayda benimde öyleydi Dr progesteron yazmıştı ilk hamileliğimde şuan ikinciye hamileyim 29+6 olduk ama bir şey yok çok şükür
masum3434 kahveasigiii aynen haya kırıklığını çok yaşadığım için test ble almayı düşünmüyorum anca sdet baya geçer gerçi hep geciyor da zamanı bakalm nasip canm ne kadar takmazsan o kadar iyidir