benlayda Kızlar adetim 6 gün gecikti. İdrar testleri negatif. Sürekli sol alt kasıkta ağrı var bazen şiddetleniyor. Göğüste hassasiyet var. 25 nisanda çok hafif lekelenme olmuştu. SAT 26 mart. Hala umut var mı yoksa şimdiye çoktan çıkar mıydı ?
bsr18_ benlayda adet öncesi 3 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim. Varsa büyük ihtimal çıkardı diye düşünüyorum
mystery94 benlayda adet gecikmesi 9. Günüm pazartesi kan vericem test yapıyorum çooook silik bi çizgi çıkıyo yani kuruma mı değil mi çözemiyorum
Sarkac benlayda benimde 3 gün gecikti canm dün test yaptım erken öğleden sonra grimsi çizgi çikti beklemekteyim halen olmadım düzenlidir adetim yarnda olmazsam kan vercem sen vercekmsn
benlayda mystery94 yerleşme kanaması mı bilmiyorum ama öyle umut ediyorum sanırım 🥹 Afedersin toplu iğne ucundan biraz büyük 3 damla kadar kanama olmuştu
benlayda Sarkac pazartesiye kadar olmazsam vericem mecbur. Çünkü kasıktaki ağrı da geçmiyor belki kist falan vardır. Umarım her şey istediğimiz gibi olur 🙏🌸
Sarkac benlayda inşallfh cnm bakalm nolucak benim düzenli olduğundan geçmez bende işte pazartesi veririm belii
benlayda İşte ben de idrar testleri negatif çıkınca gidip kan vermeme gerek yok diye düşündüm hep. Eğer pozitif olsaydı netleştirmek için giderim diyordum. Ama artık adetin de geleceği yok gibi duruyor 😅
znnnr benlayda ilk gebeliğimi 6. Haftada 421 beta hcg ile öğrendim ki 6. Haftada daha yüksek değer çıkması gerekiyordu geç döllenme olmuş gün kayıyor o şekilde
znnnr mystery94 iki hafta sonra gibi oluyor canım benim hep düzensizdi belli değildi bazen 40 gün bazen 45 değişiyordu sonra sat ı düzenlediler çocuğun gelişimine göre tarih belirledi doktor
emine136 benlayda benimde aynı canım 7 gün oldu hala regli olamadım 25 te bende pembemsi akıntı yaşadım test yaptım bu gün çıkmadı bende anlamadım