s_demir Kızlar 27+1 haftalık gebeyim ama dünden beri ara ara kasıklarıma batma oluyor ayakta sıkıntı yok oturunca veya yatınca oluyor yaşayan var mı hastaneye gitmem gerekiyor mu
uzuncab s_demir kasıklarım mı bilmiyorum ama benim alt karnım hep ağrıyor kaslarımız genişlediği ve rahim büyüdüğü içinmiş. Seninki aniden olduysa bilmiyorum
sirius8 s_demir aynı durumu ne zaman yaşasam idrar yolunda enfeksiyon çıktı tek kullanımlık toz saşe veriyorlar kullandığım gibi geçiyor. Bi idrar ve kültür verin bence
s_demir uzuncab ara ara oluyordu dün başladı ara ara hala devam ediyor sizin kaç haftadan beri var ve kaç haftalıksınız
uzuncab s_demir sanırım 18. Haftadan beri var. 30 haftalığım hala ağrılı geçmek bilmiyor hiç. Alıştım artık 😬
s_demir uzuncab 2.trimester çok iyi geçti 3e geçtim hemen başladı normalde olmuyordu böyle anlamadım suyu fazla olduğu için erken gelir veya onun sancısıdır diye korkmuyor değilim 🙈
bsrelif s_demir gitseniz iyi olur aslında çünkü bazen rahim kısalabiliyor o da risk oluşturur bence gidin içiniz rahat etsin
etkafa s_demir hem batma hem adet sancısı tahlil verdim enfeksiyon çıkmadı 13 üne yine randevu aldım bende bakalım ne diyecek
s_demir sirius8 Aslında geçen hafta hem idrar hem kültür verdim hiçbir şey çıkmadı yarın tekrar vereceğim bakalım