Nur1290 Kızlar bugün 40 hafta olduk ne sancı var ne nişan ne su 🤣 doğum başlatmak için neler yapıyorsunuz ben vallahi her şeyi yapıyorum ama yok gelen giden 😅
ebobel Nur1290 bende 39 oldum bugün sabahtan beri ara ara belime ağrı giriyor ama düzenli mi değil mi anlayamadım adet ağrısı gibi bazen daha hafifi oluyor beklemedeyim çok zor beklemek 😏
cangul0707 Nur1290 bende aynıyım bacım 40+1 daha gelen giden yokk bekliyorum bakalım kasılmalarım oluyor sadece
Nur1290 ebobel ay hadi inşallah hayırlı haberler bu iki gündür bende de ufak ufak yalan sancılar var ama çok kısa sürüp geçiyor bakalım gerçeği bomba gibi gelecek herhalde 🤣
turna_6 ebobel ebobel bende bugün 39 oldum heran tetikteyım ama hıc bır belırtı yok yorgunluk dışında
ebobel Nur1290 kesinlikle gerçek olan kendini hissettiriyor ama öncesinde omu değil mi demek insanı yoruyor her an tetikte oluyoruz 😅
Nur1290 ebobel evet ya bu haftalar çok değişikmiş hep bir acaba bugün mü diye diye geçiyor çok heyecanlı İnşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize
Mertin_Annesi Mertin_Annesi nasıl anlaşılıyor kanalda olduğu. Ulturasondamı anladı elle muayne mi etti
ebobel turna_6 bebeğiniz kaç kilo normal mi doğurmak istiyorsunuz ben hem korkuyorum hem hemen doğsun istiyorum 🥲
kadertuna0 cangul0707 doktor em fazla ne kadar bekleriz dedi benim 41 e kadar gelmezse suni sancı vereceğini söyledi
Nur1290 kadertuna0 ya bana ara ara geldi ama çok kısa süreli bu 2 gündür beklemedeyim bakalım gerçek sancıları