Efuli0 Kızlar dün beta 2.30 çıktı negatif yazıyor ama ilerleyen günlerde yine baktırsam gebelik olabilir mi😕böyle durumları yaşayan oldu muu lütfen cevap yazın🙏🙏🙏
gulsahh52 Efuli0 hastanelerin referans aralıkları değişir aynı olmaz negatif diyemeyiz ama pozitifte diyemeyiz 2 gün sonra tekrar kan verirsin
HunilerBenden Efuli0 geçirmeniz var mı yada yumurtlama zamanını biliyor musunuz? İhtimal elbette olabilir ama bu değer negatif olarak değerlendirilir. Erken yapılmış olabilir test o yüzden varsa bile çıkmayabilkr. O yüzden biraz bekleyip tekrarlayın kan testini
CokCahilsinKeskeOlsen Negatif değer ama yinede adet olmazsaniz tekrarlayın belki erken vermişsinizdir.
1Ali Yanlış yönlendirmek istemem. Benimde ilk rahatsızlandım diye hastaneye gittim ne olur ne olmaz diye beta hCG bakmışlardı 2.50 idi daha adetime iki hafta vardı. Adetime 1gün kala kan verdim 508 yani biraz daha bekleyin isterseniz
Efuli0 29 Nisan doğurganlığın en yüksek günüydü,ben dün beta verdim rahatsızlığımdan ötürü.bugün doğurganlığın 8.günü
1Ali Efuli0 çok erken henüz kesinlikle bekleyip tekrar verin. Ama benden tavsiye çok sabredemezseniz bile en azından adete 1-2gün kala verin. Ama en doğru sonuç tabiki gecikmeden sonra verilen oluyor
dilanezel Benimde aynısı çıkmıştı ve bir hafta sonra 14 le görmemiştim sonra kimyasal olduğunu öğrendim