birumut_ Kızlar 7+5 im sizden dua istiyorum dünden beri ara ara pembe kahverengi leke kanamam geliyor şu mübarek cuma günü ne olur dua edin şimdi acile gidiyorum çok korkuyorum bişey oldu diye
orhismommmmmm birumut_ korkma bişey olmaz inşallah 12. Haftada çok yoğun kanama yaşadım 3 pet doldu resmen
Esma006 birumut_ canım çok dikkat et kendine geçmiş olsun inşallah dün bende keseyi gördüm ya bugün üç damla kadar kahverengi leke geldi silince yoktu ama birşey 🥲
orhismommmmmm birumut_ valla. 2 günde hastanede yattım hemde vardın mı hastaneye haber ver mutlaka bana
birumut_ guzelanne2 dün başladı birden kesilince gitmedim doktora sabah gene gelince korktum şimdi gidiyorum
birumut_ orhismommmmmm şimdi vardım gireceğim bol bol dua et lütfen 🥹🥹 zaten çok stresliyim iyice strese girdim
blnmyld birumut_ Kıyamam canım üzüldüm ama korkma lekelenmeler normal kırmızı kanamaya dönmediyse bişey olmaz inşallah dualarımız seninle burayı da güncelle 🌸
birumut_ Kızlar gittim kalbini güm güm dinledim ama düşük tehditi var dedi kesenin etrafında lan varmış iğne verdi
orhismommmmmm birumut_ oh şükür bende de 5 cm kanama alanı vardı kese etrafında progestanı kullanıp bol bol dinleneceksin ben 2 ay kalkmadan yattım
birumut_ orhismommmmmm 5 gün vurul dedi hem iyi hem kötü konuştu eski kanı atmışsın ama kesenin altında da kan var dedi
fyzn01 orhismommmmmm bende 6 cm var dedi 10 gündür progestan kullanıyorum kaçıncı haftada geçti kanama
Esma006 orhismommmmmm yok aşkım devamı gelmedi yerleşiyordur diye düşünüyorum eşimle de kan uyuşmazlığı varya oğlumda 9.haftada geldi gün içinde ertesi günde randevum vardı doktora dedim kan uyuşmazlığı iğnesi yapmıştı 14 ünde bidahaki muayne yine iğne vurur büyük ihtimalle
Esma006 orhismommmmmm öyle de aşkım şuan bidaha hiç gelmedi yerleşti sanırım düşüncem o yönde 5 inde gidicem randevu aldım da