_neslihan__ fundiiim sağlıkla kucağınıza almayı nasip olsun inşallah. Oda süslemesi ve fotoğraf çekimini biz kendimiz yaptırıyoruz bizim doktora geçerseniz dediler fiyat teklifi verdiler kendi doktorumu bırakmamı onların doktoruna gitmek için ikna etmeye çalıştılar en sonda ettiler ikna. Ama kendi doktorumu bıraktığıma pişman oldum tabiki. Ama çocuk doktoru hastane temizliği iyidi
fundiiim _neslihan__ anladım canım evet hastanenin kendi anlaştığı organizasyonlar ile çalışıyorlarmış Buda ayrı bi sektör olmuş.doğumumu sabah saatlerinde istemiştim boşluk olmadığı için ikindiye aldılar ama doktorum istersen pembe mavi ile görüşebilirm dedi bende dorukta organizasyon ve fotoğrafçı ile anlaştığım için değişim yapmam istemedim.bana kalsa organizasyon işine hiç girşmezdim ama kızlarım çok hevesli oldukları için onların içlerinde kalsın istemiyorum.sizde sağlıkla büyütün yawrunuzu hep iyi insanlar denk gelsin😊
_neslihan__ fundiiim amin canım sizde sağlıkla kucağınıza alın sağlıkla büyütün bütün çocuklarınızı hayırlı evlat olsun hepsi 🤲🏻🤲🏻💕
28nisan xxtuaxx ayy sancı geldigindeki hallerimi hatırladım 😅 en son eşim bile ağlıyordu o halime 😂😂 en son pilates minderinde banyo önünde uyuduğumu hatırlıyorum 1 dk falan 😂
xxtuaxx 28nisan Ben aklıma geldikçe utanıyorum 😂😂 Hemşirelere seslenip beni sezaryene alın diye yalvarıyordum, doğuramayacam ben bu çocuğu diyordum 😂 Ayyy, Allah sancısız doğum nasip etsin herkese diyeceğim de sanki pek mümkün değil 😂
28nisan xxtuaxx ayy bende eşime nolur söyle beni sezeryana alsınlar diye yalvardım o da hayır olmaz pişman olursun sonra söylemem diyordu 😂 sen beni hiç sevmiyorsun diye ağladığımı hatırlıyorum hatta o da anneni göndereyim yanına ben çıkayım demişti bende annem dayanamaz beni böyle görmeye sende gidersen gelme sakın bir daha demiştim 😂😂 en son gidip hemşireye söylemiş siz söyler misiniz sezeryana almayız diye tembihlemis. Doğumdan sonra da pişman mısın diye sordu hatta o ağrıyı sen çeksen sende hala sezeryan derdin dedim 😂
28nisan xxtuaxx bir daha tövbe diyorum da eşim hala akıllanmış durumda değil 😂 sancıları erkekler çekse keşke
xxtuaxx 28nisan Benim eşim de öyle 😂 Devlette doğum yaptığım için içeri alınmadı. Koridorda sesimi duyunca dayanamayıp odaya çıkmış, sesimi duymaması için ama sorsan şimdiden istiyor ikinciyi, hiç yok demiyor 😂😂
28nisan xxtuaxx bende devlette doğum yaptım ama benim sancı esnasında eşim hep yanımdaydı sadece doğum yaparken çıkardılar o halimi görmesine rağmen 3 yaşına girsin hemen diyo 😂😂
28nisan xxtuaxx yok uykusuz kalmak falan dokunmuyor demek ki onlara 😂 hayırlısı sağlıkla büyütelim inşallah 🥰