uyuyanguzel3 tugbakalkan spinal anestezi en rahatı belden aşağı hissetmiyorsunuz uyanıksınız bebeğinizi görüyorsunuz ❤️ korkmayın Allah büyük o ameliyat kapısından içeri girince Allah yardım ediyor 🌹 bu ikinci sezeryanım olacak inşallah ilki korktum bende ama heyecanlıyız korku yok şuan
tugbakalkan uyuyanguzel3 umarım bendeki bu korkuda sadece heyecana döner bilinmezlik sanırım bu kadar kaygı yaptı bende Rabbim sizinde yardımcınız olsun 💐
uyuyanguzel3 tugbakalkan eminim dönecek ❤️ o an aklınıza sadece bebeğinize kavuşmak gelecek Allah yardımcımız olsun inşallah ❤️
Cnrmommy Dkh hapı kullanarak bebeğim beş aylıkken hamile kaldım benden size tavsiye bacılar tüm tuşlara basın 😂 ikinciyi de sezeryan doğuracağım için tüplerimi bağlatacağım artık kafam anca böyle rahat eder Allah isteyene versin 😅
zynpsg dilekmom6 @dilekmom6 yalnızca geri çekilme ile hamile kaldım 2. Bebeğim şok olduk daha doğmadan artık nasıl korumaxağm diye düşünüyordum çoğu kişi prezervatif öneriyordu ama şok oldum nasıl oluyor yani çıktı mı yırtık mıymış kusura bakmayın soruyorum açık açık ama tutunduğum tek daldı 😭
dilekmom6 zynpsg valla biz de anlamadk herhalde bir yırtık oluştu. Detaylı bakmadm haliyle güvendiğim için ona. Ama güvenmemek lazımmış.