ozgeysr وذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ، مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ، وَمِنْ كُلِّ Euzü bi kelimatillahitammati min şerri külli şeytanin ve hammatin ve min şerri kulli aynin lamme.🧿🧿🧿🪬😌
rapunzel70 ozgeysr kesenin belirginliği yok bu görselde ve kese büyüdükçe şekil değiştirir asla sabit kalmaZ
ballim_dunya ozgeysr canım maşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin de yani madem nazardan vs korkuyorsun daha kese net değilken bile buraya neden fotoğraf atıyorsun?
ozgeysr ballim_dunya nazardan tabiki korkuyorum kimin nasil gozle baktigini bilemem burasi acik bi platform ben burda bebek ozlemi cektigim gunlerden beri bulunuyorum bu hasretim son bulmusken mutlu oldugum bi gorseli de burada paylastim ve nazar duasi koydum sorun ne sizin icin anlayamadim? heyecanliyim ve bunu da burada gecirmeye calisiyorum BENİ ANLAYAN İNSANLARLA
orhismommmmmm ozgeysr burda herkesın bebeği var neden nazar değsin ki insanlar heyecanlı ve bize atıyorlar. Çocuğu olmayan insanlara birlıkte dua edıyoruz inşallah olsun dıye
zehraclk0 ozgeysr Kaç haftalık? Ben tahmin yapamam zaten bebek görünse bile bilmiyorum😅 2 gün önce ben de gittim sadece böyle kesesi vardı sizinki kaç haftalık merak ettim
orhismommmmmm ballim_dunya başka bi uygulama olsa sadece Senın bebegının resmi olsa anlardım nazar olur derdim ama burda herkes ya hamile ya anne
ballim_dunya orhismommmmmm yada bizim gibi bebek bekleyen yani burda kimsenin usg görüntüsüne nazar değmiycek sadece arkadaşın bebeğine nazar değecek ki inşallah değmez hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alır
orhismommmmmm ballim_dunya Rabbim kucağını doldursun inşallah sana bir evlat nasip etsin bu güzel günde 🙏🏼
ayse345689 ozgeysr canım öncelikle maşallah da ama bebek yok daha kese bile zor seçiliyor birsz büyüsün