Tuba3560 Kızlar günaydın şimdi doktordan geldim ikiz gebelik olduğunu söyledi iki tane çocugum var zaten biri 15 biri 12 yaşında napıcagımı ne düşünecegimi bilmiyorum ama çok korkuyorum lütfen bana bi akıl verin
ayaniz Tuba3560 evet cok zordur eminim ama cocuklarınızda büyümüş zaten :) size yardımları bile olur ☺️ hic korkmayın allah sağlık versn ikisinede. En fazla zorlanacagınız ilk aylar öyle düşünün sonra gittikce kolaylaşır allahın izniyle..
3kedili2bebekli Tuba3560 çocuklarınız büyümüş inanın hiç zorlanmazsiniz size evde destek bile olurlar boş vakitlerinde kardeşleriyle oynarlar oyalanirlar benimde ikizlerim var 2.5 yaşındalar 35 haftalikta hamileyim hiç korkmuyorum yani Allah vermiş 2 çocuk büyüttüm hemde aynı anda bunu mu buyutemeyecegim diyorum tabi ki zorluklari çok ama ikizlerimin bir buyugu olsa çok daha kolay olurdu mesela
mrvgrbz Tuba3560 işin en zor kısmı kabullenmesi sanırım kabullendikten sonra bi sakinlik geliyor insana, bende zor kanbullendim, bence hamileliği kendimize zorlaştırmayalım bebişler etkilenmesin yaşanacak olan zaten yaşanacak iyi düşünün ☺️
3oglanannnesi Tuba3560 çocuklarınız büyümüş maşallah tecrübede var çok güzel ikiz benim ilkim ikizdi tecrübesiz 2 bebek aynı anda çok zordu az ileri yaşta olsaydı kesin daha tecrübeli olurdum ona rağmen zor ama çok güzel bi tecrübe büyükler yardımcı olur korkmayın yeterki sağ salim doğsunlar
merivvvee Seni öyle çok iyi anlıyorum ki ilk doktorum ikiz dediğinde resmen ağladım doktora bas bas bağırdım istemiyorum ben nasıl bakacağım diye gün boyu ağladım sonra kabullendim… Demek ki rabbim bizim bakacağımıza güvenmiş bizi seçmiş dedim yoksa bize neden ikiz ikram etsin ki dedim… zor oldu ama kabullendim yani şimdi ikisinden birine birşey olursa diye aklım gidiyor… Umuyorum sende hemen kabullenirsin.. Zaten çocukların büyümüş yardım ederler beraber bakarsınız inşaAllah 😊
Tuba3560 merivvvee bende 5 kere sormuşum doktora eşim öyle söyledi çok agladım napıcagımı ne düşünecegimi bilemiyorum eşim çok mutlu ama ben çok korkuyorum
Tuba3560 ayaniz offf bende kendi kendimi telkin ediyorum kızım yardımcı olur oğlum zaten büyüdü die ama sonra bi an gaflet çöküyo insanlar ne der ne gerek vardı lafları duymaktan korkuyorum sanırım yaşım 33 ama erken anne olunca boyumdan büyük oğlum var başkaları ne der endişesi yiyo beni
merivvvee Tuba3560 bende çok korkuyorum ama artık başa gelen çekilecek 🤭 yapacak bişey yok kaç haftalıksınız
Tuba3560 3kedili2bebekli bi an duyunca şok oldum valla inşallah sağlıkla hayırla gelirler sizede hayırlı doğumlar inşallah
Tuba3560 mrvgrbz sanırım öyle şuan biraz daha kabullendim sanırım ama yinede kalbimdeki korku geçmiyo nasıl bir süreç beni bekliyo hiç bilmiyorum umarım en iyi şekilde sağlıkla tamamlarım bu süreci
Tuba3560 3oglanannnesi çok teşekkür ederim inşallah öyle olur bende biraz toplum baskısıda var sanırım😊 ama şuan biraz daha rahatladım nasibi mizde ne varsa o olur inşallah sağlıkla gelirler
3oglanannnesi Tuba3560 aman boşver benim ikizlerim 10 yaşında küçüğüm 3.5 aülriz bi bebişim yılda 32 yaşındayım bana da laf diyen diyene aman doğurma bi daha baplat diyene aa ben çocuk seviyorum bi 3 tane daha yapıcam diyip bozuyorum hadsiz insanlar
emin1333 Tuba3560 kız halinize şükür edin benimki ucuz bebek bekliyorum iki oğlum var biri 10 biri 6 bu sene küçüğüne birinci sınıfa başlayacak hersey karma karışık olucak bende ne yapacağımı bilmiyorum ama Allah verdiyse vardır bir hikmeti diyip kabullendim hiçte yapamam bakamam demedim sadece gebelik zor geçecek doğumdan sonra sağlık durumları beni endişelendiriyor yoksa Allah kerimdir hepsinin üstesinden geliriz
Tuba3560 emin1333 offff alllah yardımcınız olsun valla ama ben artık şöyle düşünüyorum bunu layık gören allah bakmayıda kolaylıştırır inşallah
Tuba3560 3oglanannnesi 😂😂😂 helal olsun valla benim de kazara oldu ama eşim kesinlikle öyle demiceksin isteyerek yaptık diceksin dedi
3oglanannnesi Tuba3560 sen kaza desende inanmazlar ki ben 3 aylıkken haberim oldu bebekten kızın yok diye bilerek yaptın dediler he dedim bende sipariş verdim yukarı imzalı taahütlü dedim geliyor kargo yolda 🤣
ayaznannesi Tuba3560 benimde biri 6 diğeri 5 yaşında iki çocuğum var ve ikizlere 13 haftalık hamileyim kabullenmesi çok zor İnanki benim için hala da zor gelior korkuyorum Allah kolaylıkla geçirsin inslh
Tuba3560 ayaznannesi valla ben hala boşlukta gibiyim sanki😅 benimkiler büyüdü şükür ama yinede korkuyorum süreci sağlıkla atlatmak istiyorum en azından