sarilale123 dygtrgy1 benim karşı komşum kız doğurdu, benim kız , hastanede kimi görsem kız, bana kız denk geldi hep 😁
sevdakalin dygtrgy1 ikisi berabere bence çevremde kızda erkekte öğrenen var 😊 iki oğlum var doktor kız tahmininde bulundu bakalım
nur1291 dygtrgy1 bence kesinlikle kız senesi daha bu zamana kadar hiç erkek duymadım çevremde benimde iki oğlum var 18 haftalık hamileyim kızım olucak inşallah 🤲🏻☺️
htc_cgds dygtrgy1 2025te hamile kalıp 2026da doğanlar kız 2026da hamile kalanlar erkek bence. Bende yüzde 70 erkek hissediyorum hayırlısı bakalım🤭
bsr18_ 060436 bence şöyle oluyor doğum zamanı gelenler geçen seneden hamile kalmış oluyor ya geçen sene kız senesi deniyor. Bu sene 2026dan sonra kalanlar erkek senesi gibi🙄🙄
jrgenc bsr18_ bencede böyle oluyor gözlemlerim 2025 de hamile kalanlar hep erkek ama yeniler genelde kız oluyor
_neslihan__ Salı günü öğrenecem inşallah cinsiyetini çok merak ediyorum bende bir kızım var gönlümden geçen kız olması ama yinede hep duam şöyle eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun en önemlisi hayırlı evlat olsun inşallah.
adl_12 dygtrgy1 2025 Mart da doğurdum kız, nasip olursa 2026 Temmuz da doğurcam kız… bence sene ile alakası yok olsa o piyango illa ki bana da vururdu 😊😊
bsr18_ merveyqsqr ya inşallah kolaylıkla en kısa sürede nasip olsun. Kız olan kız istiyorda erkek olan birdaha erkeğe cesaret edemiyor değilmi 🤐😂