Mervenursahh Arkadaşlar devlet hastanesinden perinatoloji bölümüne randevu düşürmeye çalışıyorum ama nezaman baksam bulamıyorum. Saat kaçta perinatolojinin randevuları açılıyor biliyor musunuz? Yazarsanız memnun olurum.
sara29 Mervenursahh saat tam 10.00’da açılıyor. Ben saat kuruyordum hep 9.55’e. Pazartesiye almaya çalışıyordum hep onun içinde cumartesi günlerini tercih ediyordum.
twinsmomee Mervenursahh randevu icin talep oluştur sekmesi çıkıyor ortaya tıklayın boşluk olduğunda mesaj geliyor yarım saat içinde randevu almanız gerekiyor
muemin Merhabalar öncelikle doktorunuz size yeşil alan açmalı yoksa sistem size bu bölümün randevusuna izin vermez yeşil alan açtıktan sonra ki gün saat 10 da sistem açılıyor ben o şekilde randevu aldım
Mervenursahh Zarifhnm1 bugün aldım ben canım sakurada Ali Gökhan hocaya, sen alabildin mi aldıysan hangi hastaneden aldın
tahamommy twinsmomee talep mesajı biri randevusunu iptal edince geliyor her gün yeni açılan sistemde gelmiyor malesef
tahamommy Mervenursahh cuma ve cumartesi günleri 15 gün sonrası haftasonuna denk geliyor o yüzden çıkmaz, pazar sabah 10 da deneyin ben hep öyle aldım
Mervenursahh tahamommy ben bugün alabildim ctesi olmasına rağmen, 18 Mayıs pazartesi randevuları açılmıştı