Ben ilk bebeğimde şehir hastanesinde normal doğum yaptım sezaryen istemediğim için özeli bıraktım( doktorum sezaryende ısrarcıydı).Ama normal doğum facia oldu benim için😔 24 saate yakın sancı suyum patladığında bebek henüz yukardaymış ve doğuma gidene kadar nerdeyse 1 saati buldu, hiç suyum kalmamış kuruya kalmışşsın dedi büyükler. tüm altımda doku yırtıkları oldu kesi de atıldı orası çabuk iyileşti fakat altım komple dikişliydi doku yırtığı nedeniyle dikilen yerler zor geçti normal yürüyüp oturabilmem 3 ayı buldu. Ve ne yazıkki bebeğim solunum sıkıntısı yaşadı kanalda takıldı 8 gün kuvezde kaldı. Neyse sonrası vajina iyileşmesi ilişki vs normale döndüm bebeğim 7 aylıkken tekrar hamile kaldım aaima travmam nedeniyle normal doğum düşünmüyorum 🤭 sezaryen de zor tabi ama ilk doğumda da bi dünya dikişim vardı yapacak bir şey yok nasip diyorum Allah ın izniyle sezaryen sonrası da toparlarız insaallah. Bu arada herkesin farklı tabi ben de doğumdan önce normal çok istiyordum ama olacağı varmış travmatik doğum yaşadım.