kubra_yvrtrk Merhaba kızlar 12. Haftama girmiş bulunmaktayım. Sorum şu bugün itibariyle folik asit kullanmayı bırakacak mıyım doktorum 12. Haftaya kadar kullan demişti diye hatırlıyorum. Yoksa 12 dolmalı mı?
newmomad kubra_yvrtrk canım ortalama öyle söyleniyor ama herkeste farklı. Mesela ben 12yi geçmiştim geç kullanmıştım kutun bitince yenisini alma demeti omega yazmıştı
newmomad kubra_yvrtrk evet bence yeterli o zaman mutlaka doktorunla tekrar görüşmelisin. Bana doktorum sadece bir kutu ic dedi ikinciyi içmedim mesela her doktor da farklı söylüyor bu konuda garip
kubra_yvrtrk newmomad çarşamba günü ikili taramam var o zaman sorarım ☺️ Hamileliğin başından beri unutkanlık çok oluyor bende doktor vitamin falan yazmıştı ne zaman kullanmam gerektiğini de unuttum birkaç gün içmesem bir şey olmaz inşallah
newmomad kubra_yvrtrk b12 demir falan yerlerde benim.. ilaç yazdı üç ay içmedim :( çok şükür her şey yolunda ama şu an. O yüzden birkaç günden bir şey olmaz 😂
busrayilmzz06 3 aydan sonra multivitamin başlıyor ve folik asiti bıraktırıyor multivitaminin içinde de var çünkü tabi hangisini verir size bilemem de benimki öyle oldu 😃
kubra_yvrtrk busrayilmzz06 gyno ferro sanol ,Decavit ve Coledan diye üç ilaç verdi ne zaman başlamam gerektiğini hatırlamıyorum 😒
busrayilmzz06 kubra_yvrtrk sanırım demir ve d vitamini bunlar. 3 aydan sonra başlattılar bir de multivitamin verdiler bana. doktora gittiğinizde sorarsınız hepsini